Premieră mondială la Cluj: Emil Boc va oficia 8 căsătorii civile la 50 de metri în aer. Află detalii.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
From June 4 to July 1, Brussels is offering a sky high culinary experience with Dinner in the Sky, a unique opportunity to discover Belgian gastronomy in an unusual way.
Foto : dinnerinthesky.com

Luna viitoare în cadrul evenimentului Day 15 vor avea loc evenimente speciale în Capitala Europeană a Tineretului. Emil Boc va oficia 8 căsătorii la 50 de metri în aer. În 19 iulie 2015 clujenii care doresc să încerce această experienţă vor avea ocazia să o facă dar contra cost.

Ideea a venit din partea organizatorilor Dinner In The Sky care au mai organziat evenimente în aer şi care spun că acesta va fi o premieră mondială, iar Emil Boc va fi primul primar care va oficia căsătorii în acest fel. Primarul Emil Boc s-a arătat dornic să încerce o astfel de provocare.

Mai exact, căsătoriile civile vor avea loc în data de 18 iulie 2015 în Parcul Central, unde în faţa clădirii Casino va fi montată o macara ce va ridica platforma în aer. Acesta vor fi gratuite pentru tinerii ce doresc să se căsătorească. Conform organizatorilor pentru a se înscrie, tinerii miri trebuie să acceseze pagina de facebook a Day 15 unde să posteze un filmuleţ cu ei. Perechile ce vor fi căsătorile la înălţime vor fi alese aleatoriu prin extragere, iar unul dintre cupluri va fi ales de public, adică cei care vor primi cele mai multe Like-uri la filmuleţul postat.

La masa cu scaunele ce vor fi ridicate 50 de metri în aer vor mai urca pe lângă edil, mirii şi naşii precum şi invitaţi la nuntă dar şi o violonistă care va cânta la momentul ciocnirii paharelor de şampanie şi câţiva cameramani, o persoană din Saff care să păstreze legătura cu cei de jos.  Astfel, în 18 iulie mirii care vor alege să se căsătoarească în acea zi, asta pentru că organizatorii au spus că se pot înscrie şi cupluri ce se căsătoresc cu câteva zile mai târziu, vor avea parte de o căsătorie inedită şi cu siguranţă de neuitat.

În 19 iulie 2015, conform spuselor lui Răzvan Luca reprezentant al Day 15 vor avea loc alte 8 ridicări, dar de această dată contra cost pentru că o parte din bani vor fi donaţi unor elevi care au rezultate remarcante în activităţi extracuriculare. Clujenii care vor dori, vor avea ocazia să plătească pentru a lua micul dejun în aer (2 urcări), prânzul (2 urcări) sau cina (4 urcări).

Vor fi organizate 2 urcări la mic dejun 69 euro/persoană și o durată de 30 de minute

Două urcări la prânz 79 euro/persoană și o durată de 45 de minute

Patru urcări la cină 99 de euro/persoană și o durată de 1 oră.

Mâncarea va fi inclusă în preţul acestei experienţe, iar organizatorii atrag atenţia persoanelor care ştiu că au probleme cardiace sau frică de înălţime să nu încerce aşa ceva. Toţi cei care vor alege să urce pe platforma cu masă şi scaune (22 de persoane la o ridicare) vor completa declaraţii conform cărora nu au probleme de sănătate.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj