PPU-sl a intrat oficial în cursa electorală pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca și Consiliul local Cluj-Napoca

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

2 BR CJLuni, 25 aprilie 2016, listele de susținători și dosarele de candidați ai PPU-sl Cluj la Primăria Cluj-Napoca și Consiliul local Cluj-Napoca au fost acceptate de Biroul Electoral de Circumscripție.

Astfel, Partidul Puterii Umaniste – social liberal (PPU-sl) a intrat oficial în cursa electorală pentru alegerile locale din iunie 2016. Candidatul Partidului Puterii Umaniste – social liberal la Primăria Cluj-

Napoca este Bruno Roschnafsky.

Șerban Rădulescu, co-președinte PPU-sl și președinte al organizației județene Cluj: „Listele cu semnăturile susținătorilor PPU-sl și dosarele de candidați la Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca au fost acceptate. În ceea ce îl privește pe candidatul nostru la Primăria Cluj-Napoca, domnul Bruno Roschnafsky, fostul mare baschetbalist al Universității Cluj-Napoca, care a adus glorie acestui oraș și culorilor celui mai iubit club din România este, cred, cea mai bună alternativă ca edil al orașului nostru. Bruno Roschnafsky este un om care nu a mai făcut politică, ceea ce cred că este un mare avantaj. Nu are experiența și rutina a 12 ani de primar, dar nici nu pozează într-un „independent” fardat, neîndemânatic și care aruncă pe piață promisiuni pentru jumătate de secol de acum înainte. Este un candidat sincer, onest, entuziast și cu experiență managerială acumulată în Germania și România. Este, cred, cea mai bună alternativă pentru viitorul Clujului.”

Bruno Roschnafsky: „Nu vreau să spun decât un singur lucru. Știu ce înseamnă să lupți pentru o echipă, pentru un scop, pentru un obiectiv. Am obținut, ca sportiv, victorii, titluri și cupe. Acum, vreau să lupt pentru echipa acestui oraș, vreau să lupt pentru Cluj, vreau să fiu coordonatorul de joc, căpitanul de echipă al clujenilor și al unui oraș care merită mai mult decât ceea ce au oferit alții în ultimul sfert de secol.

Vreau, ca simplu cetățean al Clujului, atunci când intru în primărie, să nu mai fiu umilit, asemeni tuturor clujenilor… fără pile, și să-mi rezolv orice problemă fără piedici și fără birocrație exesivă.” Lista candidaților la Consiliul local Cluj-Napoca (primele 10 poziții):

1. Șerban Rădulescu

2. Bruno Roschnafsky

3. Mihai Tritean

4. Fănica Moldovan

5. Cristian Bara

6. Ionuț Iancu

7. Attila Varga

8. Alexandru Cucuiet

9. Nicolae Pop

10. Cristian Săuan

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj