„Povești de la Hanul Vechi”- eveniment la Muzeul Etnografic.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

hanul vechiMuzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită sâmbătă, 1 februarie 2020, începând cu ora 17, la evenimentul intitulat: „Povești de la Hanul Vechi”.

Chiar în timpul nostru, chiar acum, în același oraș pe care-l locuim împreună cresc nevăzuți artiștii zilei de mâine. E o șansă să trăiești în Cluj; pentru că din când în când ei ies în fața ta ca să-ți arate unde-au ajuns și cât de frumoși au crescut. Unii vor cânta pe scene mari ale lumii, alții o să aleagă alt drum. Dar toți vor avea grijă de sufletele noastre, atât de doritoare de muzică.

Veți asculta 7 viitoare soprane, studente ale Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” la clasa Dianei Țugui, cântând 7 superbe prelucrări populare maghiare, 7 ucrainene și 7 românești, frumoase ca niște povești depănate la Hanul Vechi într-o seară de iarnă.

Evenimentul va avea loc în Sala Reduta (sediul instituției, în cadrul secției pavilionare a Muzeului Etnografic al Transilvaniei, str. Memorandumului nr. 21.

Spectacolul durează o oră și zece minute. Pentru oricine iubește muzica, intrarea este liberă.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj