Pour Toujours – spectacol nonverbal la Teatrul Maghiar de Stat Cluj

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

mindorokke_pressconf_bi-6726Miercuri, 23 martie, ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Maghiar de Stat, va avea loc premiera spectacolului Pour Toujours (În vecii vecilor) pus în scenă de regizorul francez Dominique Serrand. Următoarea reprezentație va avea loc miercuri, 30 martie, ora 19.00. Spectacolul, inspirat de câteva recviemuri clasice și contemporane, își propune declanșarea în spectatori a unor impresii puternice prin intermediul mișcării actorilor, al muzicii și imaginilor.

„Am vrut să creez un spectacol închinat lucrurilor dispărute pentru totdeauna – în acest proces m-au inspirat o serie de recviemuri. În procesul de lucru m-am bazat doar pe improvizațiile actorilor, pe trăiri și impresii. Acest lucru a însemnat o mare provocare pentru mine” – a declarat regizorul Dominique Serrand la conferința de presă organizată cu ocazia premierei. În opinia sa, spectacolul este format din fragmente care, chiar dacă spun mai multe povești, vor vorbi despre un întreg.

mindorokke_pressconf_bi-6755Asistentul de regie, Gábor Viola, a menționat că acest tip de spectacol nonverbal mizează în mod special pe imaginația și implicarea spectatorilor, care, prin perspectiva personală, își vor putea forma imaginea de ansamblu.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Csilla Albert, Balázs Bodolai, Loránd Farkas, Éva Imre, Sándor Keresztes, Júlia Laczó, Attila Orbán, Kinga Ötvös, Rita Sigmond, Ferenc Sinkó, Csilla Varga, Loránd Váta, Gábor Viola și un actor invitat din Spania, Francisco Alfonsín.

La realizarea spectacolului au contribuit Carmencita Brojboiu, creatoarea costumelor, artistul vizual Peter Košir, autorul proiecțiilor video, Balázs Bodolai și Gábor Viola, asistenți de regie.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe site-ul www.biletmaster.ro şi de la casa de bilete a Teatrului (de luni până vineri, între orele 10.00-14.00 şi cu 1h 30’ înainte de spectacol).

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj