POLIȚIȘTII VERIFICĂ AUTOVEHICULELE ÎNMATRICULATE ÎN ALTE STATE

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

2. ACTIUNE IN TRAFICLa data de 27 iulie a.c., sub coordonarea Serviciului Rutier, polițiști din cadrul polițiilor municipale Turda și Câmpia Turzii au desfășurat acțiuni punctuale pentru impunerea legislației rutiere și responsabilizarea participanților la trafic.

Polițiștii au acționat, cu precădere, pentru verificarea modului în care conducătorii autovehiculelor înmatriculate în alte state respectă legislația rutieră incidentă pe teritoriul României.

Activitățile s-au derulat pe raza municipiilor Turda și Câmpia Turzii. Au fost verificate 64 de autovehicule înmatriculate în alte state și au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 10.600 de lei.

Sancțiunile au fost aplicate pentru lipsa documentelor obligatorii, a RCA-ului, ITP- ului, precum și pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute 2 certificate de înmatriculare, două seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare și un permis de conducere pentru neacordarea de prioritate pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii.

Acțiunile de acest gen vor continua, cu precădere, în perioada concediilor și a mini- vacanțelor!

5. ACTIUNE IN TRAFIC 4. ACTIUNE IN TRAFIC

3. ACTIUNE IN TRAFIC 1. ACTIUNE IN TRAFIC

1 COMENTARIU

  1. Lipsa RCA si ITP? Bai tampitilor!!! Politisti de doi bani, habar nu au de Legile Uniunii Europene! Ca doar nu au dat amenda unor irakieni ori chinezi! Vai de ea Romanie, incompetenti la tot pasul! 100 de ani degeaba!

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj