Poliţiştii locali din Cluj-Napoca au împărţit amenzi unor magazine care practică vânzări cu preţ redus

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
www.cugetliber.ro promotii
Foto: www.cugetliber.ro

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie comercială au demarat acţiunile de verificări la magazinele care practică vânzări cu preţ redus. O primă astfel de acţiune s-a desfăşurat în cursul zilei de 15 ianuarie 2015, fiind verificaţi 27 de agenţi economici.

Printre neregulile constatate se numără:

− afişarea necorespunzătoare a preţurilor şi nerespectarea prevederilor legale privind sectorizarea mărfurilor cu preţ redus;

− nedepunerea notificării la Primăria municipiului Cluj-Napoca, pentru vânzările cu preţ redus care intră în categoria soldărilor.

Pentru neregulile constatate au fost încheiate 11 procese-verbale de constatare a contravenţiilor, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 150/2009 privind reglementarea activităţilor comerciale pe raza municipiului Cluj-Napoca şi ale O.G. nr. 99/2000 republicată privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă. Valoarea totală a amenzilor aplicate se ridică la 10.400 lei.

Astfel de verificări vor continua şi în perioada următoare.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj