Poliţiştii locali au luat la puricat magazinele alimentare. Au fost găsite produse expirate sau fără termen de valabilitate

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
ajutoare alimente de baza
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

În data de 07.01.2016, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie comercială au desfăşurat o acţiune de verificare a magazinelor cu profil alimentar. În total, au fost verificați 18 agenți economici, principalele aspecte urmărite fiind:

◦ respectarea termenelor de valabilitate pentru produsele comercializate;

◦ existenţa certificatelor de calitate;

◦ condiţiile de păstrare şi depozitare a alimentelor.

În urma verificărilor, în cazul mai multor agenți economici s-a constatat expunerea spre comercializare a produselor fără specificarea termenului de valabilitate sau cu termenul de valabilitate expirat.

Pentru neregulile constatate au fost încheiate 9 procese-verbale de constatare a contravenţiilor, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 150/2009 şi ale Legii nr. 12/1990 republicată, valoarea amenzilor aplicate fiind de 13.500 lei. Produsele cu termenul de valabilitate expirat sau care nu aveau specificat termenul de valabilitate au fost retrase de la vânzare.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj