In doua zile de actiuni, politistii clujeni au aplicat peste 600 de sanctiuni si au retinut 28 de permise de conducere.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
politia
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj continuă acţiunile pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în sezonul rece.

În perioada 16-17 ianuarie a.c., poliţiştii au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de  activităţile dispozitivelor curente din teren.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutier şi de investigaţii criminale au efectuat acţiuni specifice muncii de poliţie.

În urma acţiunilor, au fost constatate 23 infracţiuni (judiciare, la regimul rutier şi de altă natură). Poliţiştii de ordine publică au intervenit şi au aplicat 401 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 113 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/ 1991.

Pentru neregulile depistate în trafic, poliţiştii rutieri au fost nevoiţi să aplice 256 sancţiuni contravenţionale, dintre care 72 pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 28 permise de conducere şi au retras 17 certificate de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare de peste 4.900 lei.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj