POLIŢIŞTII CLUJENI PREZENŢI ÎN ORĂŞELUL COPIILOR

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

O.C.3Mii de participanţi au luat cu asalt standurile poliţiştilor clujeni şi au participat la activităţile educative organizate de aceştia în Orăşelul Copiilor.

Ieri, 7 iunie a.c., poliţiştii clujeni au fost în mijlocul copiilor prezenţi în Parcul Central, din Cluj-Napoca, la „Orăşelul Copiilor”, eveniment organizat de Asociaţia Studenţească „Amicus”, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj şi Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Cei mici au avut posibilitatea de a cunoaşte principalele atribuţii ale autorităţilor, instituţiilor publice, ONG-urilor, într-un mod inedit. Entităţile participante şi-au făcut cunoscut rolul într-un mod atractiv şi interactiv, prin jocuri sau demonstraţii, fiind replicat un oraş în miniatură.

În acest cadru, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a pregătit o miniprezentare a dotării şi tehnicii folosite de poliţiştii clujeni.

O.C.6Motocicleta şi autovehiculele aflate în dotarea Poliţiei Rutiere au fost inspectate cu atenţie de cei mici, fiind restabilită ordinea de aceştia cu sirenă, girofar, indicaţii prin staţie.

Copiii au învăţat semnificaţia indicatoarelor rutiere pe care le întâlnesc pe stradă şi au condus maşinuţele electrice, supravegheaţi de poliţişti şi de elevi ai Şcolii de Poliţie ”Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, obţinând câte un permis de conducere.

Poliţiştii criminalişti le-au împărtăşit copiilor câteva dintre tainele profesiei şi le-au prezentat aparatura Laboratorului Criminalistic, iar luptătorii Serviciul de Acţiuni Speciale au stârnit entuziasmul celor mici prin tehnica prezentată, a uniformei impunătoare şi a câinelui-poliţist.

Poliţiştii clujeni desfăşoară constant activităţi preventive pentru a scădea riscul de victimizare în rândul copiilor, fiind nelipsiţi de la evenimentele care angrenează public numeros din rândul celor mici.

O.C.5 O.C.4

O.C.2

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj