Poliţiştii clujeni, în tabăra şcolară de la Mărişel. Despre ce au învăţat copiii de la poliţişti?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

foto 1La data de 22 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj-Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au desfăşurat activităţi în cadrul taberei şcolare organizate pe raza comunei Mărişel.

Poliţiştii au desfăşurat activităţi de informare a copiilor, precum şi a cadrelor didactice cu privire la măsurile care trebuie adoptate pentru a preveni delincvenţa juvenilă pe perioada vacanţei de vară.

În cadrul întâlnirii, au fost abordate subiecte referitoare la folosirea în siguranţă a internetului, alegerea grupului de prieteni, răspunderea penală a minorilor, faptele antisociale săvârşite în mediul şcolar.

Pentru dezvoltarea unui comportament preventiv, pe parcursul acestor activităţi au fost proiectate filme educativ – preventive. Atât elevii cât şi profesorii însoţitori au fost receptivi şi au manifestat interes faţă de informaţiile prezentate de poliţişti.

foto 3 foto 2

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj