Poliţiştii clujeni au reţinut un bărbat după ce a tâlhărit 2 persoane.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
talharie
Sursa foto: www.hitradioorion.ro

Polițiștii clujeni au perchezitionat reşedinţa unui bărbat şi l-au reţinut 24 de ore pentru comiterea a două tâlhării.

La data de 28 mai a.c., în urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Turda au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 31 de ani, bănuit de comiterea a două infracţiuni de tâlhărie.

Ieri, în baza mandatului emis de către Judecătoria Turda, poliţiştii au efectuat o percheziție la reședința din Turda a celui în cauză.

Din cercetări a reieşit că, la data de 21 mai a.c., în jurul orei 12:40, persoana bănuită ar fi deposedat un bărbat, prin smulgere, de plasa pe care o avea în mână și în care se aflau un telefon mobil, un portmoneu, bani, etc., provocând o pagubă de circa 220 de lei.

De asemenea, la data de 24 mai a.c., în jurul orei 18:45, prin violență, şi-ar fi însuşit poşeta unei femei, care conţinea un telefon mobil, bani, carduri, etc., cauzând un prejudiciu de circa 200 de lei.

În urma percheziţiei, la reședința bărbatului au fost găsite bunuri susceptibile să fi fost folosite la comiterea faptelor.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Supravegheri Operative (D.O.S.).

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului, sub coordonarea unității de parchet competente.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj