Poliţiştii au împărţit ieri peste 70 de sancţiuni. Un şofer a fost prins circulând cu 135 km/h deşi limita maximă permisă era de 50 km/h.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
masini pe drum
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Pentru prevenirea abaterilor rutiere şi reducerea numărului accidentelor rutiere, poliţiştii clujeni acţionează zilnic pe drumurile publice din întreg judeţul.

La data de 14 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroului Rutier au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi sancţionarea abaterilor rutiere.

S-a acţionat atât în zona centrală a municipiului, cât şi pe străzile Traian Vuia, Aurel Vlaicu, Calea Floreşti, Calea Baciului, Calea Turzii, Fabricii.

În cadrul acţiunii, pentru abaterile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice peste 70 sancţiuni contravenţionale, în valoare de circa 13.000 de lei, dintre care 17 pentru viteză, 7 pentru traversări neregulamentare şi 49 de sancţiuni pentru alte abateri la regimul circulaţiei rutiere.

Poliţiştii au ridicat 10 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare, pentru neregulile constatate.

1. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au acţionat, ieri, în intervalul 10:00-13:00, pe linia respectării regimului legal de viteză. Acţiunea s-a desfăşurat pe DN1 C, între localităţile Fundătura şi Gherla. Pentru depăşirea vitezei legale, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 19 sancţiuni contravenţionale, în valoare de circa 11.000 de lei. De exemplu, poliţiştii au identificat un conducător auto, de 40 de ani, din Dej, care conducea un autoturism cu viteza de 135 km/h, pe un sector de drum în care limita maximă de viteză admisă este de 50 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere.

2. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej – Secţia 5 Poliţie Rurală Dej au acţionat, ieri, împreună cu specialişti R.A.R. Cluj, pe raza comunei Câţcău, pentru prevenirea accidentelor rutiere, depistarea şoferilor care conduc autovehicule cu defecţiuni, verificarea legalităţii mărfurilor şi produselor transportate cu mijloace auto. În cadrul acţiunii, au fost verificate circa 30 de autovehicule, impunându-se aplicarea unui număr de 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare de circa 2.300 de lei. Totodată, au fost reţinute 4 certificate de înmatriculare şi a fost reţinut un permis de conducere.

Poliţiştii contiuă acţiunile pentru reducerea numărului de accidente rutiere.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj