PNL şi PDL fuzionează. Blaga: Astăzi practic vom semna certificatul de naştere al noului partid

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

vasile blagaPNL şi PDL se reunesc sâmbătă, în Sala Unirii din Palatul Parlamentului, pentru a spune ”Da” fuziunii celor două formaţiuni. Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, că prin aprobarea procolului de fuziune dintre PDL şi PNL democrat-liberalii semnează „certificatul de naştere” al noului partid de centru-dreapta.

UPDATE 12:10 – Blaga: Astăzi practic vom semna certificatul de naştere al noului partid

„Astăzi practic vom semna certificatul de naştere al noului partid. Odată ce astăzi în foruile supreme de conducere ale celor două partide luăm decizia fuziunii, nu mai e cale de întors. Ce vor face astăzi PDL şi PNL nu se mai desface”, le-a spus Vasile Blaga delegaţilor la Convenţia naţională a PDL, arătând că aceia care „pariază” că acest proces de fuziune nu se va realiza şi fac speculaţii „pariază greşit”.

Blaga a precizat motivele pentru care PDL trebuie să fuziuneze cu PNL şi să realizeze un partid puternic de centru-dreapta şi a arătat că fuziunea se va face pas cu pas în doi ani de zile.

„E ora construcţiei unui mare partid de centru-dreapta. Dacă vom rata acest obiectiv, vom fi responsabili de dominaţia PSD pentru cel puţin zece ani de acum încolo”, a mai spus Vasile Blaga.

El a arătat că două partide centru-dreapta de acelaşi calibru cum sunt PDL şi PNL separat şi-ar împărţi electoratul şi ar ieşi câştigător PSD.

Vasile Blaga a mai spus că a avut experienţa alianţelor şi că în România alianţele au început „cu veseli de nuntaş” şi s-au terminat „cu ceartă zgomotoasă”.

Preşedintele PDL a susţinut că nu vrea să fie anexa nimănui şi are convingerea că nici reprezentanţii PNL nu doresc acest lucru.

Citeşte mai multe pe Medifax

Sursă foto: Facebook.com

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj