Plățile în cadrul stadionului Cluj Arena se pot achita și electronic!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: Arhiva Cluj24h.ro
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Pentru a veni în întâmpinarea multiplelor solicitări primite în ultima perioadă de timp, Consiliul Județean Cluj informează publicul interesat asupra faptului că, începând de marți, 22 octombrie 2019, stadionul Cluj Arena oferă o nouă facilitate cetățenilor. Mai precis, este vorba de două noi dispozitive electronice de tip „POS”, prin intermediul cărora se vor putea efectua plăți fără niciun comision, într-un timp extrem de scurt și în condiții maxime de siguranță.

            Astfel, din această săptămână, în cadrul Cluj Arena se vor putea achita prin intermediul cardului bancar nu mai puțin de 47 de taxe și tarife diferite, plăți care până acum se realizau doar cu numerar sau cu ordin de plată. În principal, prin intermediul acestui serviciu de plată POS, clienții își vor putea achita abonamentele la sala de fitness, taxa pentru închirierea sălii de conferințe, tariful pentru închirierea diverselor spații  multifuncționale, etc. De asemenea, tot prin intermediul POS-ului se vor putea achita și abonamentele de parcare sub/supraterană, cu excepția tichetelor de parcare pe oră, care vor putea fi procurate, la fel ca până acum, de la automatele specializate din cadrul parcărilor.

            Reamintim totodată faptul că această facilitate de plată POS este disponibilă şi la sediul Consiliului Județean Cluj. Astfel, fără a suporta niciun fel de comision de tranzacționare, cetățenii pot achita la casieria Consiliului Județean diferite taxe în domeniul urbanismului și al autorizării lucrărilor de construire, taxe speciale pentru eliberarea de copii și extrase ale documentelor deținute în arhiva instituției sau ale celor care constituie informații de interes public, tarife pentru ghidaje turistice de specialitate, chirii, redevențe, etc. Bineînțeles, cetățenii vor putea opta, în continuare, să achite în numerar sau cu ordin de plată.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj