Plante aromatice, uleiuri esențiale, arbuști la ghiveci și jardiniere cu stoloni de căpșuni, oferta USAMV Cluj-Napoca la ”Strada Potaissa – Piața de flori altfel”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

piata floriUSAMV Cluj-Napoca participă și în 2019 la evenimentul inedit pentru orașul nostru, ”Strada Potaissa – Piața de flori altfel”, care va avea loc între 14-16 iunie.

La standul nostru veți putea găsi spre vânzare răsaduri de plante aromatice (mentă, rozmarin, busuioc, cimbrișor, oregano, roiniță și aloe vera), uleiuri esențiale și apă florală din producția proprie, prin Disciplina de Fitotehnie de la Facultatea de Agricultură.

De asemenea, Stațiunea de Cercetări Horticole va fi prezentă cu vânzare de arbuști la ghiveci (buxus, taxus etc), precum și cu jardiniere cu stoloni de căpșuni.

La standul nostru veți găsi și specialiști de la cele două facultăți, care vor răspunde întrebărilor despre creșterea și îngrijirea plantelor/florilor. Evenimentul programat pe strada Potaissa este unul care se bazează pe conceptul de street delivery și se află la cea de-a treia ediție.

piata flori 1”La această ediție, suprafața de expunere se dublează față de anii precedenți, iar numărul standurilor expoziționale ajunge la 18. Ne bucurăm extrem de mult de reîntoarcerea pe Strada Potaissa a colectivului de la USAMV Cluj, care s-a integrat extrem de bine în peisajul urban al străzii. Așteptăm să ne revedem pe stradă, la fel cum așteptăm să ne vedem de fiecare dată niște prieteni dragi cu care împărtășim amintiri speciale legate de un loc anume”, a precizat organizatorul evenimentului, Andi Daisler.

”Piața de flori altfel” va fi deschisă între orele 10.00 – 23.00, iar din program nu vor lipsi workshopuri dedicate celor îndrăgostiți de plante și flori, tradiționalul schimb de plante care a debutat anul trecut cu mare succes, concerte, Festivalul Luminii, statui vivante și tineri artiști pentru care strada Potaissa devine o scenă.

La ediția din 2018, ”Piața de flori altfel” a atras peste 7.000 de vizitatori, în condițiile în care suprafața expozițională a fost de circa 750 de metri pătrați, iar acum aceasta a crescut la 2.000 de metri pătrați.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj