PETRECERE TEMATICĂ, ATELIER DE CREAŢIE ŞI FACE-PAINTING PENTRU COPII, DE HALLOWEEN, LA IULIUS MALL CLUJ

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Halloween Party Totto Space KidsLandDe Halloween, distracţia este cuvântul de ordine la Iulius Mall Cluj. Prichindeii curajoşi vor fi întâmpinaţi cu nenumărate surprize în ton cu sărbătoarea „înfricoşătoare”, dar atât de mult îndrăgită de copii. Cei mici se pot distra la petrecerea organizată de Totto Space KidsLand, iar dacă vor o amintire de Halloween, pot participa la ateliere de creaţie.

 Iulius Mall Cluj a pregătit activităţi antrenante pentru copii, care vor asigura distracţia micuţilor de Halloween. Sâmbătă, de la ora 13.00, la parterul Iulius Mall se desfăşoară un atelier de creaţie special, unde prichindeii vor învăţa să realizeze decoraţiuni tematice. Alături de prietenii de laMiniReactor, cei mici vor deprinde etapele necesare pentru a confecţiona cei mai prietenoşi „monştri” din şosete. Prin tehnicile utilizate, participanţii vor învăţa lucruri noi şi vor putea interacţiona cu alţi „meşteri” de vârsta lor. Iar pentru a intra pe deplin în atmosfera de Halloween, clovnul Felix le va realiza picturi pe faţă, transformându-i în personaje „de speriat”.Iulius Mall Cluj

La finalul evenimentului, în jurul orei 16.00, prichindeii vor avea parte de „trick or treat”. Participanţii vor sparge două pinata umplute cu bomboane, pisica neagră şi ochiul verde de monstru, iar dulciurile vor fi savurate de toţi copiii.

Surprizele „înfricoşătoare” continuă! Tot sâmbătă, năzdrăvanii sunt aşteptaţi la Halloween Party, organizată de Totto Space KidsLand, din Iulius Mall. Invitaţii se vor distra copios, într-un cadru desprins din basme. Alături de curajosul Totto, micuţii vor porni într-o aventură extraordinară, condimentată cu bostani sculptaţi, personaje de poveste, măşti artistice şi multe activităţi care le vor oferi nenumărate zâmbete. Ştrengarii care vor să meargă la cea mai veselă petrecere de Halloweense pot echipa cu un costum original, iar Totto îi va premia.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj