Peste 800 de tineri clujeni și-au programat deja online data căsătoriei civile

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

stare civilaÎn prima oră de funcționare din acest an a programului de programare online a datei și orei pentru căsătoria civilă Primăria a înregistrat 124 de cereri. Până în data de 9 ianuarie numărul acestora s-a ridicat la 812.

Data cea mai solicitată este 27 mai 2017, când deja sunt programate 35 de căsătorii pentru acest an. Următoarele date în ordinea programărilor deja efectuate sunt 20 mai și 1, resepctiv 29 iulie 2017, cu câte 29 de programări.

Primăria municipiului Cluj-Napoca a creat acest sistem de programare online pentru data și ora căsătoriei civile, pentru a evita stresul și aglomerarea la ghișee pentru tinerele viitoare familii, având în vedere faptul că, în conformitate cu prevederile legale înregistrarea solicitării de oficiere a căsătoriei legale în România se poate face exclusiv cu 10 zile înainte de data dorită. Or, pentru a-și putea organiza cea mai fericită zi din viată, tinerele familii au nevoie de o sincronizare perfectă a activităților în ziua nunții, prin urmare o oră anume pentru momentul căsătoriei civile.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj