Peste 300 de motocicliști vor defila la Cluj într-o campanie de prevenire a accidentelor și responsabilizare

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

motociclistiPeste 300 de motocicliști vor participa la Campania privind prevenirea incidentelor rutiere, ajunsă la cea de a V-a ediție.  

Campania se dorește a fi, pe de o parte, un mesaj de atenționare cu privire la prezența și vulnerabilitatea motocicliștilor în trafic și, pe de altă parte, o modalitate de responsabilizare a tuturor persoanelor implicate direct și indirect în aceste activități – șoferi, motocicliști, pietoni ș.a.m.d., în vederea reducerii numărului de incidente rutiere, explică organizatorii

Conform tradiției, participanții la trafic vor primi la finalul defilării autocolante personalizate din partea motocicliștilor.

Structura evenimentului:
I – DEFILARE MOTO;
II – OFERIREA AUTOCOLANTELOR în realizarea unuia dintre obiectivele Campaniei – responsabilizarea participanților la trafic.

Evenimentul va avea loc duminică, 2 aprilie 2017 între orele 13,30-16,00 iar întâlnirea se va dace la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Mai multe detalii se regăsesc în cadrul paginii oficiale a evenimentului: https://www.facebook.com/events/183018012190899/.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj