PENTRU AL SASELEA AN CONSECUTIV LA CLUJ ÎN DATA DE 19 IUNIE ARE LOC ATIPIC BEAUTY

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

PrintClujenii sunt invitați să ia parte la un eveniment emoționat, o adevărată lecție de viață în care frumusețea interioară este cea care contează cu adevărat marți 19 iunie, in cadrul celei de a 14-a ediții a proiectului Atipic Beauty ce va avea loc la Cluj-Napoca.

12 modele de viață, reprezentând 12 suflete frumoase imobilizate în scaune cu rotile, vor demonstra faptul că frumusețea nu are limite și vor sustine o prezentare de moda in cadrul careia vor purta creații vestimentare semnate de designerii români renumiți.

Acest eveniment este organizat de asociația Open Your Heart și asociația Sagapo, în
colaborare cu agenția de turism Wens Travel și susținut de Primăria Municipiului Cluj- Napoca.

Spectacolul de modă va avea loc marți, 19 iunie 2018, ora 19.00 la Casino Parc – centrul de cultura urbană.

Cele 12 modele în scaune cu rotile vor fi însoțite pe podium de 12 persoane publice, având ca principal obiectiv eliminarea barierelor din societatea românească și de a crea ideea de coeziune și incluziune socială a persoanelor cu dizabilități.

”Atipic Beauty este un eveniment unic în lume ca format şi este înregistrat ca brand.Chiar dacă societatea românească nu este pregatită încă să adopte acţiunile externe ale ţărilor care sunt familiarizate cu incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi, noi ne-am propus să ne continuăm eforturile de promovare. Clujul este un oraș în care am fost mereu primite cu căldură și ne-am simțit extraordinar”, a declarat Magda Coman, președinta asociației Open Your Heart. Inițiatoare a proiectului, Magda Coman este un fost model profesionist care, în urma unui accident, a ajuns să trăiască viața în scaun cu rotile.

Evenimentul este moderat de Cosmina Păsărin iar momentul artistic este susținut deMiklos Roland, Teodora Iacob și Studioul Lya Hubic al Operei Naționale Române Cluj- Napoca coordonat de Florin Estefan și Iulia Merca, acompaniați de A.T.A.C. BAND.

Colaborarea designerilor în proiect manifestă dorinţa acestora de a redefini ideea de frumuseţe şi perfecţiune prin realizarea unor ţinute pentru persoanele cu dizabilităţi, urmărindu-se astfel schimbarea ideilor preconcepute vizavi de aceste persoane.

Lista designerilor români, care vor oferi ţinute participantelor, îi cuprinde pe: Tina Olari

Aida Lorena Atelier
Nicole Enea
Lady’s Boutique by Maria Toncean
TRENDS by Adina Buzatu
Odys by Olga Pop
DEMETRA Boutique
Louis Purple

Organizatori: Asociatia Open Your Heart impreună cu Asociatia Sagapo
Partener principal: Wens Travel
Parteneri: Woerwag Pharma

Cu sprijinul: Primăria Cluj-Napoca, Ambulanța Scutul Negru, Grand Hotel Italia, Asociatia de Podiatrie, Clinica de Podiatrie, Casa de cultura a studentilor, Paper Flowers Cluj, Wawa Cosmetics, Alex Radulescu Make-up Academy, Paul Sandor Photography, Ideal Estet, Gala 10, Cofetaria Friandise

Parteneri media: All About Jobus, Transilvania Reporter, Pagina de Lifestyle, Pagina de Transilvania, Cluj Manifest, Ziar Medical, Cluj.com Partener de comunicare: Vitrina Advertising.

Despre Open Your Heart. Asociația Open Your Heart este o asociație cu caracter nonprofit, nonguvernamental, apolitic și socio-umanitar care își propune să reprezinte interesele persoanelor cu dizabilități promovând în mod constant imaginea acestora, înlăturând astfel ideile preconcepute cu referire la diazibilitate. Asociaţia militează alături de alte asociaţii similare pentru elaborarea unei legislaţii specifice persoanelor cu dizabilităţi, în conformitate cu legislaţia internaţională.

Despre Sagapo. Asociație non-profit care inițiază și realizează activități având ca scop promovarea drepturilor și susținerea persoanelor cu deficiențe/infirmități fizice și sau psihice.

Despre Wens Travel. Wens Travel este o companie de turism cu servicii complete înființată în 1997. Este una dintre puținele agenții de turism românești care înțeleg rolul de consilier, sfătuitor și ghid în personalizarea vacanțelor și călătoriilor. Wens Travel oferă soluții adaptate segmentului de business și de leisure, oferind totodată evenimente și servicii sportive complete.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj