Patrupedele au făcut show la HiperParada animalelor

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

parada caini 8Aflat la cea de a VII-a ediţie, HiperParada Animaelor a adunat iubitorii de animale la o prezentare inedită. 

Patrupedele au făcut show, iar cei prezenţi s-au bucurat să vadă şi demonstraţii ale câinilor de salvare, ai Poliţiei precum şi ai Jandarmeriei. La fel de frumoşi au fost şi câinii maidanezi, care au dovedit că pot fi la fel de deştepţi. Vizitatorii au putut urmări demonstraţiile, iar apoi au avut ocazia să facă şi poze alături de câinii eroi.

Cea mai simpatică prezentare ce a avut loc a fost cea unui tânăr stăpân care a intrat în scenă cu un câine mai amre decât el. Toţi cei prezenţi l-au apludat cu zâmbetul pe buze, iar mama i-a venit în ajutor.

Evenimentul a avut loc cu ocazia faptului că pe 29 aprilie 2015, Jandarmeria ardeleană aniversează 96 de ani de la înfiinţare.

caini parada caini jandarmi 9

caini jandarmi 3 caini jandarmi 2

caini jandarmi 1 caini jandarmi

parada caini 7 parada caini 6

parada caini 5parada caini 4

caini 1 caini

caine lup 1caine lup

caine jandarmi 1 caine jandarmi

caine copil caine

parada caini 2 parada caini 3

copii si caini caini parada 4

dobermani caini parada 2

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj