Pasajele pietonale de pe Calea Florești, redeschise

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

pasaj 1Primăria Cluj-Napoca a finalizat lucrările de modernizare a celor două pasaje subterane de pe Calea Florești, acestea fiind redeschise traficului pietonal. Odată cu redeschiderea acestor pasaje, frecvența timpului de așteptare pentru pietoni la semafor a fost mărita în așa fel încât traficul auto să fie mai fluid pe ruta Mănăștur – Florești.

Reparațiile au presupus lucrări de salubrizare, zugrăvire, tencuieli și finisaje, vopistorii, montare policarbonat etc. De asemenea, au fost amplasate 6 corpuri de iluminat în fiecare din cele 2 pasaje și a fost înlocuită rețeaua de alimentare cu energie electrică. În plus, au fost reparate scările la cele două intrări în pasaj, s-a realizat pavarea în interior și legăturilepasaj 2 între accesele în pasaj. Fiecare pasaj a fost dotat cu câte 6 camere de supraveghere cu vedere spre scări și spre interiorul tunelului. Lucrările de modernizare au durat aproximativ 2 luni, iar valoarea acestora s-a ridicat la 164.540,78 lei fără TVA.

Într-o etapă ulterioară, Primăria municipiului Cluj-Napoca are în vedere amenajarea de scări rulante, după rezolvarea în integralitate a problemelor juridice legate de revendicarile și procesele existente.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj