Partidul i-a aratat pana unde se poate: primarul din Floresti ramane presedinte la PNL Floresti

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Alegeri pnl florestiPrimarul comunei Floresti  s-a „repus” in functia de presedinte al PNL Floresti. Desi initial aspira la presedentia partidului la nivel judetean, primarul a fost pus pe tusa de colegii de la Cluj. Daca inainte de alegerile ce au avut loc ieri la Floresti, declara ca se multumeste si cu functia de vicepresedinte la nivel judetean a ramas la Floresti pe functia pe care o ocupase deja de mai multe mandate. 

Redam mai jos comunicatul transmis de PNL Floresti.

Capitala liberalismului clujean a fost joi seara în comuna Florești. Alegerile din cadrul organizației Florești au adus în cea mai mare comună din țară spuma PNL. Astfel, printre cele peste 200 de persoane prezente s-au numărat și o serie de nume grele ale PNL (unii chiar membri ai PNL Florești), printre care: Alina Gorghiu – fost președinte al PNL la nivel național, parlamentar, Daniel Buda – europarlamentar, prin vicepreședinte PNL la nivel național, Marius Nicoară – senator, Sorin Moldovan – deputat, Adrian Oros – deputat, Giulian Groșan – consilier județean, Călin Tuluc – consilier județean, Todea Cosmin – consilier județean, Maria Forna – Prim vicepreședinte TNL România, Mihaela Suciu – președinte OFPNL Cluj, Mircea Abrudean – prim vicepreședinte PNL Cluj. Bineînțeles, alături de consilierii locali PNL Florești, membrii PNL Florești și simpatizanți.
“În ultimii 10 ani Floreștiul a devenit un stindard al liberalismului clujean. Organizația PNL Florești este una din cele mai mari, cele mai active și printre cele mai tinere din județ. Am pus deosebit accent pe îmbinarea tinereții cu experiența. La Florești, liberalismul înseamnă o echipă tânără, dinamică, plină de entuziasm care însă nu duce lipsă nici de experiența seniorilor. Floreștiul presupune o abordare specială a modului de a face politică. Avem o comunitate de peste 40.000 de oameni, extrem de tânără, persoane cu posibilități materiale peste medie și în marea majoritate educată, cu studii superioare. Cerințele și așteptările acestei comunități sunt mari și de-a lungul timpului am reușit în mare parte a satisface aceste doleanțe.
Este nevoie acum, mai mult ca oricând, de schimbarea radicală a modului de a face politică. Este nevoie de oameni hotărâți, cu discursuri care să fie susținute de fapte. De oameni dârzi, capabili de a-și asuma responsabilitatea unor decizii politice care să insufle încredere electoratului. Este nevoie ca liberalismul să devină o portavoce a dreptei politice românești, portavoce care să ofere o alternativă viabilă la stânga politică. Avem nevoie de mesaje clare, de acțiune și de oameni capabili a pune ulterior aceste mesaje în practică pe linie politică. Iar apoi, conceptele politice este nevoie a fi translatate în administrație, pentru ca rezultatele să fie tangibile omului de rând.
Raportat la strict componenta politică, cifrele vorbesc. La Florești se respiră pe partea dreaptă și prin venele comunității curge sânge albastru-galben, liberalismul fiind un mod de a fi. La prezidențialele din 2014, Klaus Iohannis s-a impus cu 82,8% din voturi. La alegerile locale din 2016 PNL a obținut peste 40% din voturi, PSD abia trecând de 10%, iar PMP sau ALDE fiind sub borna de 10%. În fine, la alegerile generale, PNL a câștigat cu peste 30%, PSD obținând din nou puțin peste 10%, iar PMP și ALDE situându-se la minusculele cote de 3,4%, respectiv 2,3%.
Le mulțumesc tuturor celor care în ultimii 10 ani au pus umărul la cristalizarea și formarea spiritului liberal în Florești și urez succes noii echipe, alături de care în următorii ani vom continua a demonstra că liberalismul este soluția perfectă atât politic cât și administrativ pentru provocările dinamicei comunități floreștene. Și, nu în utimul rând le mulțumesc tuturor celor care au dat curs invitației de a participa la această zi specială a liberalismului floreștean, menționându-i aici în special pe Alina Gorghiu, Maria Forna, Mihaela Suciu, Daniel Buda, Marius Nicoară, Adrian Oros, Sorin Moldovan, Giulian Groșan, Călin Tuluc, Todea Cosmin”, a declarat președintele PNL Florești și totodată primarul comunei Florești.

Componența Biroului Politic Local Florești așa cum a rezultat ea după alegeri

Președinte
HORIA PETRU ȘULEA

Vicepreședinți
Bogdan PIVARIU
Vasile IRIMIEȘ
Tatiana HINTEUAR
Traian ABRUDAN
Gabriel CRIȘAN
Horațiu MUNTEAN ROȘCA
Alina CHIOREAN
Nicolae OLTEAN
Vasile POP
Alin STAN

Membri
Camelia CRISTOLȚAN
Mihai GABOR
Adriana BRAD
Dragoș ARIȘANU
Cristian George POP
Ioachim VANCEA
Luciana STAN
Emil DANCIU

Trezorier
Ana Maria SENTEȘ

1 COMENTARIU

  1. Super tare!!!!Se mai mira cineva ca PNL-ul se duce de ripa???NUUUU.
    La asa oameni asa partid.Vechii liberali se intorc in mormint.

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj