Opera Națională Română continuă transmisiunile online.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Opera Națională RomânăLa un an de la coborârea cortinei și suspendarea evenimentelor oferite cu sala plină, Opera Națională Română din Cluj-Napoca își continuă misiunea împărtășirii artei lirice dincolo de distanțele fizice ale pandemiei COVID-19, prin transmisiuni online bisăptămânale.

Provocările resimțite de domeniul artistic în acest interval dificil sunt, însă, inevitabile. Iar susținerea publicului este binevenită și posibilă prin recenta lansare a unor Bilete onorifice.

Determinat să rămână aproape de publicul său, teatrul liric clujean oferă săptămânal motive digitale de bucurie: în fiecare seară de vineri – prin noi recitaluri, concerte și spectacole coregrafice filmate și transmise în premieră, susținute fără public și cu respectarea tuturor normelor de siguranță aflate în vigoare; și în serile de duminică – care ne invită să revedem cele mai îndrăgite spectacole din repertoriu, evenimente speciale și producții de rezonanță internațională – pe site-ul oficial www.operacluj.ro.

Cele peste 100 de reprezentanții virtuale oferite până în acest moment au atras milioane de vizualizări și numeroase mesaje emoționante sosite de pretutindeni din lume.

Toate aceste transmisiuni vor continua să fie oferite gratuit, însă provocările resimțite de prelungirea pandemiei și imposibilitatea reluării spectacolelor cu public afectează instituția lirică.

opera nationala romana 1Opera Națională Română – spectatorii pot cumpăra bilet Onorofic

Astfel, spectatorii care doresc să acorde un sprijin suplimentar Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, o pot face cu ocazia fiecărei transmisii, prin achiziționarea unui Bilet Onorific.

Având zece categorii personalizate atractiv cu titluri celebre din repertoriul liric și coregrafic, biletele onorifice au prețuri ce variază între 10 și 200 de lei, și pot fi achiziționate atât online, cât și din Agenția de bilete a Operei.

Împreună putem susține artiștii Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, în așteptarea redeschiderii sălii sale de spectacole! Vă mulțumim, invitându-vă cu drag – pentru moment, pe scena virtuală!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj