Olimpiada Copilăriei la Polus Center

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Olimpiada Copilariei_lanscapeCentrul comercial din inima Transilvaniei îi așteaptă weekendul acesta pe cei mici la Olimpiada Copilăriei. Cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, prichindeii vor avea parte de două zile pline de jocuri distractive, ateliere de creație și vor putea câștiga numeroase premii. 

Polus Center Cluj îi invită weekendul acesta pe cei mici la cea de-a doua ediție a Olimpiadei Copilăriei. Toți copiii ce vor trece cu succes probele noastre vor dobândi titlul de campion olimpic și vor putea câștiga prin tragere la sorți unul din premiile zilnice constând în jucării LEGO® oferite de către magazinul certificat LEGO® din Polus Center.

Mai mult, prichindeii se vor întâlni cu îndrăgitele personaje Winnie și Spongebob ce vor fi prezente la eveniment.  Olimpiada Copilăriei va avea loc în zilele de 30 și 31 mai 2015, între orele 14,00 – 18,00, și se va desfășura în zona de food court a centrului comercial.

Regulamentul evenimentului poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj