Olimpia a debutat cu o victorie in primul meci din Liga Campionilor

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

olimpia-parnuPrimul meci din UEFA Women’s Champions League ediția 2015-2016 a adus în fața „Olimpicelor Clujului”, campioana Estoniei, Pärnu Jalgpalliklub.

Deși au avut în primul 11 două debutante în Liga Campionilor, Lidia Havriștiuc și Teodora Meluță, Olimpia Cluj a dominat jocul din primul și până în ultimul minut, câștigând astfel cu 4-0.

De asemenea, alte două jucătoare au debutat pentru Olimpia într-o competiție internațională oficială, și anume, Beatrice Tărășilă și Cristina Carp, ele intrând pe parcursul jocului.

Din cele 38 de șuturi spre poartă, 19 au fost pe cadrul porții, iar 4 dintre ele s-au materializat prin gol.

Golurile au fost „împărțite” câte două pentru fiecare repriză, fiind marcate de Lunca (7′, 63′), Voicu (42′) și Olar (50′).

Olimpia: Ganea – Corduneanu, Olar, Havriștiuc (Tărășilă 72′), Meluță (Ciolacu 59′) – Bortan – Bâtea, Vătafu, Voicu, Giurgiu (Carp 82′) – Lunca.

Pärnu: Meetua – Saar, H.Saar, Paulus, Brant – Morkovkina, Palmaru, Hinamen, Bannikova (Terestsenkova 83′) – Sormus (Ojala 65′) – Toom (Bersmertinoi 58′)

La sfârșitul jocului, antrenorul Olimpiei, Mirel Albon a declarat că este mulțumit de evoluția echipei sale și că speră la o calificare în turul următor.

În celălalt meci al grupei, gazdele de la Pomurje le-au învins cu 4-0 pe muntenegrencele de la Ekonomist, fiind astfel la egalitate de puncte cu Olimpia.

Următoarea etapă este programată în 13 august, când Olimpia va juca împotriva echipei din Muntenegru, Ekonomist, iar Pomurje cu Pärnu.

Nu uitati să urmăriți următoarele două meciuri ale Olimpiei, live, pe site-ul www.olimpiacluj.ro!

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj