OFSD Cluj-Napoca a sărbătorit Ziua Internațională a Muncii ,,altfel": Picnic între Prieteni.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

ofsdOFSD Cluj-Napoca a sărbătorit  Ziua Internațională a Muncii ,,altfel”, organizând un „Picnic între Prieteni”, la Parcul Etnografic Național “Romulus Vuia” din Cluj-Napoca, unde a invitat 35 de copii instituționalizați din centrele de plasament Gavroche, Oblio şi Adăpostul de zi şi de nopte Arlechino, alături de educatori, carora le-au oferit bunătăți, distracție şi un strop de dragoste!

„Alături de colegele social-democrate am sărbătorit altfel Ziua Internațională a Muncii, fără mici şi bere, în aer liber, cu mai mulți copii instituționalizați. Le-am adus un animator care să îi  distreze, am gătit şi  le-am oferit  bunătăți,  veselie  şi  socializare  prin diferite jocuri.  Ne bucurăm că macar pentru o zi am putut oferi ideea unei familii şi afecțiunea de care au atâtde mult nevoie” a declarat dna. Maria Macrea, preşedintele OFSD Cluj-Napoca.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj