O zi cu mult noroi în Raliul Moldovei Moinești

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

raliu 1

  • Marco Tempestini și Toni Avram au terminat prima zi pe locul patru la general

  • Vlad Cosma și Diana Hațegan sunt lideri în Cupa Suzuki și la clasa 9

  • Simone Tempestini și Dorin Pulpea continuă Raliul Moldovei Moinești în Super Rally

După prima zi a Raliului Moldovei Moinești, Marco Tempestini este la un pas de podium în clasamentul general, Vlad Cosma este lider autoritar în Cupa Suzuki și la clasa 9, iar Simone Tempestini s-a oprit după primele două probe speciale și va reveni sâmbătă în Super Rally.

Raliul Moldovei Moinești, etapa a patra din Campionatul Național de Raliuri, a început joi seara cu startul festiv în centrul orașului Bacău, iar vineri au fost programate primele cinci probe speciale: 4 pe macadam (două treceri pe specialele Trebeș și Hemeiuș) și super speciala de pe circuitul de karting Speedpark.

raliu 2Noroiul, format după ploaia de vineri dimineața, a fost principala provocare din prima zi a Raliului Moldovei Moinești. Simone Tempestini și Dorin Pulpea au avut un început excelent și au reușit să termine prima specială cu cel de-al doilea timp, chiar dacă aici concurează cu modelul Citroen DS3 R3T Max, model cu tracțiune pe două roți. Juniorul NRA a lovit însă ceva cu partea din spate a mașinii și chiar dacă a ajuns în parcul de service a fost nevoit să se oprească, iar echipa de asistență tehnică va pregăti mașina pentru ziua a doua când Simone Tempestini va lua startul în Super Rally.

Noroiul l-a scos din ritm și pe Marco Tempestini care împreună cu Toni Avram ocupă poziția a patra în clasamentul general după ziua de vineri. “Sper ca sâmbătă, pe probele de la Moinești, să revenim și să ne luptăm pentru un loc pe podium. Nu am avut o zi foarte bună, dar podiumul nu este departe”, a spus Marco Tempestini.

raliuÎn schimb, Vlad Cosma și Diana Hațegan s-au simțit excelent pe specialele alunecoase și cu cinci victorii de probă specială se află pe prima poziție, cu un avans de peste două minute, în clasamentul Cupei Suzuki, dar și la clasa 9 unde au pierdut lupta doar pe o singură probă specială, ultima a zilei. “Din păcate știm din proprie experiență că un raliu se termină abia la ultimul punct de control orar așa că trebuie să rămânem concentrați și în ultima zi a raliului și sper să nu apară niciun fel de probleme. Sunt foarte mulțumit de ritmul avut și suntem pregătiți să continuăm la fel și sâmbătă”, a spus Vlad Cosma.

Sâmbătă, în ultima zi a Raliului Moldovei Moinești, mai sunt programate șase probe speciale cu o lungime de 82,46 kilometri. Startul pe prima probă specială este programat la ora 10:05, iar sosirea la ora 16:50.

raliu 4 raliu 3

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj