O zi cu final nedorit în Raliul Finlandei

raliuSimone Tempestini și Dorin Pulpea au inceput bine ziua a treia din Raliul Finlandei și și-au consolidat poziția secundă din clasamentul Junior WRC. Pe speciala a 19-a, echipajul Napoca Rally Academy a avut ghinion și a fost nevoit să abandoneze, dar va reveni duminică în Rally 2.

Simone Tempestini și Dorin Pulpea au avut o evoluție bună pe primele cinci speciale din ziua a treia a Raliului Finlandei și și-au consolidat poziția secundă în clasamentul Junior WRC. „Am început ziua bine și am avut timpi competitivi pe fiecare probă ceea ce este foarte important. Sunt mulțumit de ritmul avut pe probele rapide din Finlanda”, a spus Simone Tempestini, în primul parc de service al zilei.

Din păcate pe speciala a 19-a, echipajul Napoca Rally Academy a lovit o piatra, care a apărut pe trasă, cu roata dreapta față și planetara a cedat. “Din păcate nu am putut continua raliul după acest incident, dar vestea bună este că mecanicii noștri au rezolvat toate problemele și vom putea continua în Rally 2. Sunt bucuros că vom merge mai departe pentru că era păcat să nu parcurgem aici cât mai multe probe speciale posibil. Am văzut filmările on-board și după lovitură s-a rupt brațul și planetare și nu am mai putut vira stânga. E păcat că totul s-a terminat aici, dar în același timpsunt mulțumit de ritmul avut”, a mai spus Simone Tempestini.
Duminică, în ziua a patra din Raliul Finlandei, mai sunt programate 3 probe speciale cu o lungime de 36,6 kilometri.

Articole Noi