O nouă ediţie a acţiunii umanitare „Nepoţi de Crăciun” are loc duminică. Află cum poţi ajuta şi tu.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
nepoti de craciun 1Ediţia a 6-a „Nepoţi de Crăciun” – acţiunea umanitară iniţiată de mentalistul Cristian Gog prin Asociaţia Magic People – are loc duminică, 13 decembrie, începând cu ora 13:00, în Polus Center Cluj, zona Food Court.
În fiecare an, tot mai mulţi clujeni au fost nepoţi pentru vârstnicii de la Centrele de zi din Cluj, donând alimente, astfel numărul pachetelor donate ajungând de la 100, în 2010, până la 1600, în 2014.
Anul acesta nepoţii de Crăciun işi doresc să strângă alimente pentru 2000 de pachete care vor ajunge la vârstnicii a căror familii nu le sunt aproape de sărbători, dar care merită multă iubire şi atenţie din partea tuturor.
La evenimentul de duminică, 13 decembrie, voluntarii vă vor întâmpina cu zâmbetul pe buze şi vă vor spune cine sunt Nepoţii de Crăciun şi mai ales ce alimente puteţi dona. Tot la eveniment îi puteţi vedea pe bunicii care vă pregătesc un spectacol de colinde, pe tinerii artişti care vor interpreta piese pe gustul tuturor şi pe cei de la Fantasmagia care vor susţine un spectacol de pantomimă şi unul de magie, care vă vor încânta atât penepoti de craciun dvs cât şi pe cei mici. La fel ca în fiecare an, puteţi să vă face şi poze cu familia, prietenii, apropiaţii  sau chiar cu Nepoţii de Crăciun, într-un cadru de sărbătoare – poze pe care cei de la Ciorchin le vor printa pe loc!
Evenimentul va fi prezentat de băieii de la EpicShow.
Dacă nu puteţi ajunge la eveniment, puteţi să donaţi şi înainte, pentru că anul acesta au nevoie de cât mai multe alimente:
– cozonaci
– paste făinoase
– făină de mălai
– făină albă
– fructe
O altă modalitate prin care puteţi face donaţii este în contul Asociaţiei Magic People, iban: RO43BTRL06601205I50549XX Banca Transilvania Cluj-Napoca – banii donaţi vor fi folosiţi pentru a achiziţiona toate cele de mai sus!
Fiţi şi voi NEPOŢI DE CRĂCIUN!
Asociaţia Magic People este o organizaţie non-profit care îşi doreşte ca prin proiecte de tipul ”Nepoţi de Crăciun” să îşi aducă contribuţia în a ajuta moral şi material copii şi vârstnici. Nepoţi de Crăciun nu este doar un proiect sezonier, este denumirea pe care o au membrii asociaţiei, aceştia organizând evenimente pentru copii şi vârstnici pe tot parcursul anului. Mai multe detalii despre asociaţie şi proiectele acesteia puteţi găsi pe  www.nepotidecraciun.ro.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj