O nouă depozitare ilegală de deșeuri în pădurea Făget

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

IMG_20161028_152238La nici zece zile după ultima depozitare ilegală din pădurea Făget, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Protecţia Mediului au depistat un nou caz de inconştienţă civică.

Astfel, pe un teren utilizat de clujeni pentru destindere şi relaxare, au fost depozitate deşeuri din construcţii şi menajere. Și de data aceasta s-a ales ca loc de depozitare un teren aflat în apropierea sitului Natura 2000 „Făgetul Clujului-Valea Morii”, arie naturală protejată de interes comunitar.
Polițiștii locali l-au identificat pe O.N.A., din Cluj-Napoca, care, pus în faţa probelor, a recunoscut fapta, arătând în apărarea sa că deşeurile au fost depozitate fără ştiinţa sa, de către muncitori care au lucrat la un imobil aflat în construcţie.
Având în vedere cele de mai sus, contravenientul a primit amendă contravenţională în valoare de 2500 lei, conform prevederilor legale în vigoare, dispunându-se totodată ridicarea deşeurilor şi depozitarea lor la Pata-Rât.IMG_20161028_152118
Poliția Locală recomandă și cu această ocazie persoanelor fizice și juridice să încheie contracte pentru ridicarea deșeurilor cu firmele autorizate și abilitate pentru această activitate de pe raza municipiului Cluj-Napoca, urmând ca acestea să fie depozitate numai în locurile special amenajate, cu respectarea legislației în vigoare.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj