„O gură de rai” – spectacol în Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia”.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

gura de raiFilarmonica de Stat Transilvania, în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituții publice de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită vineri, 19 iunie 2020, începând cu ora 18, la spectacolul intitulat „O gură de rai”, susținut de Corul Filarmonicii de Stat Transilvania, cu participarea dirijorului Cornel Groza și a actorilor Ionuț Caras și Matei Rotaru.

Clujenii sunt așteptați în Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia”, secția în aer liber a Muzeului Etnografic al Transilvaniei (str. Tăietura Turcului), în vecinătatea pădurii Hoia!

***

Încă o întâlnire cu muzica live! De data asta, la Muzeul Satului și, deci, cu un public și mai numeros! Am început precaut, cu maxim 100 de persoane, dar acum 500 de spectatori vor avea șansa de a lua ”O gură de Rai”.

gura de rai 1”O gură de Rai” este un minunat concept de spectacol, propus de Filarmonica de Stat ”Transilvania”, care îmbină muzica tradițională, poveștile arhaice și atmosfera satului de demult.

Prin minunatele voci ale Corului Filarmonicii de Stat ”Transilvania”, dirijat de maestrul Cornel Groza, va răsuna muzica de inspirație tradițională românească, maghiară sau săsească, iar prin vocile actorilor Ionuț Caras și Matei Rotaru, texte și povești vechi își vor găsi expresia. Totul în cel mai potrivit cadru cu putință: Parcul Etnografic ”Romulus Vuia” din Cluj-Napoca.

În loc de scaune, veți veni cu pături sau rogojini de acasă și veți sta pe iarbă, în spațiul special amenajat și marcat astfel încât să se respecte toate condițiile de distanțare socială impuse de lege.

Având în vedere că locurile sunt limitate la maxim 500, chiar dacă spectacolul este în aer liber, vă rugăm să vă faceți în prealabil o rezervare la nr. de telefon: 0756 048 318, spun organizatorii.

Biletele se vor achiziționa de la intrarea în eveniment, pe baza rezervărilor și, apoi, în limita locurilor rămase disponibile.

Preț bilet: 40 lei (întreg) și 20 lei cu reducere.

Vă rugăm să respectați toate condițiile impuse de starea de alertă și să aveți la dumneavoastră o mască de protecție. De asemenea, vă rugăm să veniți mai devreme cu 45 minute, pentru achiziționarea biletelor și pentru efectuarea triajului epidemiologic, pe baza temperaturii, au adaugat organizatorii.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj