UPDATE: Fetița fost găsita de un echipaj de jandarmi. O fetiță în vârstă de 8 ani, a plecat singură de la școală și este de negăsit.

2 (2)O fetiță în vârstă de 8 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat singură de la școală, în jurul orei 15.00 și este de negăsit.

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 25 februarie a.c., în jurul orei 15.00, minora GROZA SARA TANIA, în vârstă de 7 ani și 11 luni, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat singură de la școala la care învăța, din cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca fără a aștepta sosirea părinților iar de atunci nu este de găsit.

Semnalmentele persoanei dispărute :

SEMNALMENTE – înălţime aproximativ 125 cm, 30 – 32 kg, ochi căprui, păr şaten închis, tuns cu breton în față, lung peste umeri, faţa rotundă, fără semne particulare.

2 (1)La data dispariţiei era îmbrăcată cu o haină de culoare albastră cu guler roz, pantaloni de trening, căciulă roz și cizme de culoare neagră. Are ghiozdan de culoare roz.

Fetița răspunde la numele SARA.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

UDATE 

Fetița dispărută a fost găsită. Ora 18:10 – fetița în vârstă de 8 ani, care plecase singură de la o școală din zona cartierului Gheorgheni, în jurul orei 15:00, a fost găsită în zona Bulevardului Muncii din municipiul Cluj-Napoca, de către un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, aflat în patrulare în zona respectivă. Jandarmii clujeni au predat în siguranță fetița părinților .

2 COMENTARII

  1. Impanziti clujul de camere fratilor, puneti gps pe copii, bagatile cip in piele la infractori ca sa le monitorizati traseulsi la toti cei care snt in baza voastra de date. PArintii nu cred ca voiau sa vina, cred ca mai degraba ea mergea acasa zilnic ca asa voiau parintii. un copil care nu obisnuieste sa plece singur de la scoala nu va pleca niciodata..decat daca era obisnuit sa faca asta.

  2. Gicu, esti un retardat incuiat, cipuri, gps, esti retard mintal, asa tea construit sistemu asta, nu sti de urmarile cipurilor, controlu lumii etc, nu detaliez ca suntem niste panarame de oameni, traiti degeaba,

Comentariile sunt închise.

Articole Noi