Nu se va mai putea naviga pe lacurile Tarnița și Beliș.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

tarnita 2Veste bună! După mai bine de 10 luni de la apelul a șase parlamentari din Cluj nu va mai fi permisă navigația pe lacurile Tarnița și Beliș. 

Guvernul a aprobat hotărârea pentru modificarea anexei la Hotărârea Guvernului nr. 665/2008 pentru stabilirea nominală şi pe porţiuni a căilor navigabile interioare ale României.

„Ca urmare a solicitărilor societății civile și ale parlamentarilor din județul Cluj, reprezentanți ai tuturor partidelor, am analizat problematica și am aprobat o modificare la Hotărârea Guvernului nr. 665/2008 pentru stabilirea nominală şi pe porţiuni a căilor navigabile interioare ale României, în urma căreia a fost interzisă navigația pe cele 2 lacuri, cu excepția ambarcaţiunilor propulsate prin forţă umană, eoliană, precum și a celor propulsate cu motoare electrice. În ceea ce privește activitatea de supraveghere şi control, aceasta se organizează de către Consiliul Judeţean Cluj, cu avizul Autorităţii Navale Române” a anunțat ministrul transporturilor.

Mulțumim presei și societății civile pentru susținerea unei cauze juste, pentru un lac curat, pentru sport și sănătate. Le mulțumesc și fostului prefect, dl. Ioan Aurel Cherecheș și fostului subprefect, dl. Alin Danci, pentru că au avut curajul și onestitatea să se implice în această speță, a spus deputatul PSD, Horia Nasra.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj