Nouă dezbatere la CIIC – Reamenajarea Bulevardului 21 Decembrie 1989

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Afis CIIC_BVD_21Dec-26 iuliePrimăria Cluj-Napoca, prin Centrul de Inovare și Imaginație Civică organizează a doua dezbatere din seria întâlnirilor programate în perioada iulie-august. Așadar, vă invităm joi, 26 iulie, ora 17.00, la Casino, Centru de Cultură Urbană la dezbaterea cu tema: Reamenajarea Bulevardului 21 Decembrie 1989.

Centrul de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) este un laborator de idei, permanent, în care se dezvoltă și se testează diferitele forme de colaborare între actorii din oraș, cu scopul de a încuraja participarea clujenilor la viața orașului și de a promova discuții privind proiectele de dezvoltare urbană.

Pentru mai multe informații, dar și pentru a transmite idei sau propuneri, publicul poate utiliza adresa de e-mail imaginatiecivica@primariaclujnapoca.ro sau pagina de Facebook a Municipiului Cluj-Napoca, http://facebook.com/PrimariaClujNapocaRomania. De asemenea, cei interesați pot accesa pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/1826553057422465 .

1 COMENTARIU

  1. Se lauda NeagBoc ca vor face linie de tramvai din Piata Unirii pana la Aeroport. Ca atare acum se redeseneaza Bulevardul, dupa care se sparge cu alti bani si se pune linie de tramvai cu alti bani si alti bani si alti bani si tot asa tin oamenii astia capitala Transilvaniei intr-un santier etern, cu intarzieri in deplasare prin oras atat de mari, incat toata lumea se roaga in biserici, mai nou, sa lase Dumnezeu pe cineva sa descopere Teleportarea!

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj