Nou corp de clădire la Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu”.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: Arhivă Municipiul Cluj-Napoca, iunie 2020
Foto: Arhivă Municipiul Cluj-Napoca, iunie 2020

Nou corp de clădire, cu 15 săli de clasă, la Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu”.

A fost finalizată licitația pentru realizarea lucrărilor pentru proiectul „Extindere corp de clădire existentă Școala Gimnazială Iuliu Hațieganu”.
Soluția arhitecturală propune realizarea unui nou corp de clădire alipit celui deja existent.
Sursă: https://www.facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni/
Sursă: https://www.facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni/

Noul corp va dispune de 15 săli de clasă, spații de birouri pentru cadre didactice, o bibliotecă dotată cu sală de lectură, o sală multifuncțională, grupuri sanitare și spații de depozitare.

Accesibilitatea persoanelor cu dizabilități va fi asigurată de un ascensor și de un grup sanitar dedicat, astfel încât acestea să aibă parte de un proces educațional incluziv și de calitate.
De asemnea, construcția existentă va fi reabilitată termic prin anvelopare, sistemul termoizolant fiind unul modern și eficient din punct de vedere energetic.
Valoarea contractului este de 7.145.607 lei (fără TVA), iar durata de execuție este de 18 luni. Proiectul va fi realizat de asocierea RSB BAU TEHNIK SRL – NORD CONFOREST SA.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj