NOPȚILE CU CINEMA ÎN AER LIBER REVIN ÎN IULIUS PARC. „STOCKHOLM” ȘI „ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ”, ÎN ACEST WEEK-END, LA MOVIE NIGHTS

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

La început de toamnă, Movie Nights continuă în Iulius Parc cu două filme interesante: drama „Stockholm” și documentarul „România neîmblânzită”. Acestea vor fi peliculele care se vor vedea vineri și sâmbătă în Iulius Parc și care le oferă amatorilor de filme prilejul de a se  bucura de experiența cinematografică în aer liber.

Chiar dacă toamna ne amenință cu prezența ei, în Iulius Parc continuă seria evenimentelor Movie Nights. Te invităm la o porție de relaxare în aer liber, în compania prietenilor și a filmelor bune. Vineri, pe 7 septembrie 2018, de la ora 20.00, va rula pelicula „Stockholm”, un film din 2013, al regizorului spaniol,Rodrigo Sorogoyenva. În 2014, producția a primit Trofeul Transilvania șiPremiul pentru cea mai bună interpretare, acordat actorilor Javier Pereira și Aura Garrido, în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania. Filmul surprinde desfășurarea unei întâlniri aparent banală, dintre un băiat și o fată. El îi mărturisește că s-a îndrăgostit la prima vedere, ea nu îl crede. În plimbarea lor nocturnă sunt dezvăluite secrete și dorințe, însă realitatea dură a jocurilor psihologice și a conflictelor între sexe îi va aduce cu picioarele pe pământ. „Stockholm” ne oferă ocazia de a observa relațiile dintre tinerii din ziua de astăzi.

Sâmbătă, tot de la ora 20.00, la Movie Nights se vede producția „România neîmblânzită”. Pelicula surprinde viața naturală fabuloasă din inima Europei, o explozie a sălbăticiei, care reprezintă căminul a nenumărate vietăți. Peisaje cu munți infiniți, păduri străvechi și ape nesfârșite îți vor tăia răsuflarea. Toate acestea găzduiesc o faună extrem de variată, care se zbate pentru supraviețuire și al cărei destin este dictat de anotimpuri. „România neîmblânzită” surprinde animalele în mediul lor natural, într-un documentar despre sălbăticie și frumusețea ei.

Movie Nights este un eveniment organizat de Iulius Mall Cluj, cu sprijinulFestivalului Internațional de Film TransilvaniaParticiparea este gratuită. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj