Noi demersuri pentru deblocarea proiectului SMID Cluj

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

DSCF2751Consiliul Judeţean Cluj a găzduit miercuri, 17 iunie 2015, o  întâlnire tehnică la care au participat toţi factorii implicaţi în derularea proiectului de edificare a unui Sistem de Management Integrat al Deşeurilor (SMID) în Judeţul Cluj. La întâlnirea prezidată de Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Mihai Seplecan, au participat membrii echipei de implementare a proiectului din cadrul forului administrativ judeţean şi reprezentanţii Asocierii Atzwanger SPA, Confort SA, Ladurner Impianti SRL şi SC Vel Service SA.

Scopul acestei întâlniri l-a reprezentat rezolvarea litigiului existent între Consiliul Judeţean Cluj, în calitate de beneficiar, şi Asocierea anterior menţionată, în calitate de antreprenor, ca urmare a comunicării către forul administrativ judeţean a Deciziei Comisiei de Adjudecare a Disputelor (CAD). Întâlnirea a fost una extrem de constructivă, ambele părţi dând dovadă de bună-credinţă şi profesionalism în găsirea celei mai optime soluţii de detensionare a situaţie conflictuale existente, astfel încât lucrările la acest obiectiv de investiţii, de o importanţă vitală pentru întreg judeţul, să fie reluate în cel mai scurt timp.

„Am transmis reprezentanţilor Atzwanger disponibilitatea totală în vederea rezolvării acestui litigiu, în beneficiul ambelor părţi. Necesitatea ajungerii la un numitor comun, într-un timp cât mai scurt,  în ceea ce priveşte evoluţia acestui proiect prioritar al instituţiei este mai mult decât stringentă având în vedere criza cu care ne confruntăm în ceea ce priveşte asigurarea depozitării deşeurilor menajere. Deşi Consiliul Judeţean are o atitudine foarte conciliantă în acest caz, opinia publică clujeană trebuie să înţeleagă foarte clar faptul că nu vom face niciun fel de compromis care ar putea determina încălcarea legislaţiei în vigoare şi a drepturilor cetăţeanului clujean de a beneficia de servicii publice de calitate” a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Mihai Seplecan.

DSCF2752În urma acestei întâlniri extrem de constructive, s-a hotărât crearea unui grup de lucru format din şase persoane, trei din partea beneficiarului (Judeţul Cluj) şi trei din partea Antreprenorului, a cărui misiune este aceea de identificare, cât mai urgentă, a soluţiei optime pentru rezolvarea litigiului, forul administrativ al judeţului Cluj fiind din acest punct de vedere extrem de operativ, începând acest demers imediat după primirea Deciziei CAD, firma Atzwanger SPA răspunzând, la rândul ei, pozitiv acestei iniţiative.

            „Suntem foarte încântaţi să descoperim această schimbare pozitivă de atitudine din partea autorităţilor judeţene astfel încât, în urma deciziei CAD, ne reiterăm intenţia de a duce la bun sfârşit acest proiect important pentru comunitatea clujeană”, a declarat domnul Cristopf Atzwanger.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj