NOI ACTIVITĂŢI DIN CADRUL SĂPTĂMÂNII PREVENIRII CRIMINALITĂŢII – PREVENIREA CRIMINALITĂŢII ORGANIZATE –

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

3.Astăzi, 1 octombrie a.c., activităţile organizate de către poliţişti au reunit un public numeros, exerciţiile demonstrative ale luptătorilor speciali stârnind interesul celor mici şi celor mari deopotrivă.

În cea de-a patra zi a campaniei, activităţile coordonate de către poliţiştii clujeni au avut ca teme traficul de persoane, traficul şi consumul de droguri, precum şi criminalitatea informatică.

Astfel, începând cu ora 09:00, în Piaţa Unirii din municipiul Cluj-Napoca a fost prezentat un exerciţiu demonstrativ care a constat în căutarea şi găsirea unor substanţe stupefiante aflate asupra unei persoane sau ascunse într-un vehicul, cu ajutorul câinilor de urmă. Această activitate s-a desfăşurat şi în municipiul Dej, de la ora 11:30.

Liceenii din Cluj-Napoca şi Dej au vizionat filme pe tema traficului de persoane. Astfel, la Cinema Victoria din Cluj-Napoca, a fost proiectat filmul ,,Negustorul de suflete”, iar la Centrul Militar Dej, filmul „Lover Boy”.

5.Poliţiştii clujeni, împreună cu reprezentanţi ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi ai Agenţiei Naţionale Antidrog, au derulat mai multe activităţi de informare cu privire la criminalitatea informatică cu elevii Liceului de Informatică ,,Tiberiu Popoviciu” din Cluj-Napoca.

La Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” şi la Liceul „Alexandru Papiu Ilarian” din Dej, activităţile de informare a elevilor au avut ca teme prevenirea consumului de droguri şi a traficului de persoane.

***Tema ultimei zile din cadrul „Săptămânii prevenirii criminalităţii” este siguranţa rutieră.

Încă de la ora 08:30, cei mici vor învăţa reguli de circulaţie în timp ce se vor plimba prin oraş cu autobuzul Busone, special pregătit pentru ei.

De la ora 09:00, la sediul Poliţiei Rutiere va fi organizată o vizită cu elevii de la Liceul Teoretic ,,Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, în timp ce, la aceeaşi oră, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca se va desfăşura o activitate practică de cunoaştere a străzii, cu elevii de la Liceul Teoretic ,,George Bariţiu” din Cluj-Napoca.

De la ora 11:00, elevii Şcolii Gimnaziale ,,Ioan Bob” din Cluj-Napoca vor participa la un marş de sensibilizare a participanţilor la trafic cu privire la problematica accidentelor de circulaţie, pe traseul Piaţa Avram Iancu – Bulevardul Eroilor – Piaţa Unirii.

4. 2.

 

 

 

 

1.

2 COMENTARII

    • Domnule Mirciulica, va multumim ca ne cititi. Ceea ce vedeti postat de pe numele redactiei Cluj24h.ro sunt comunicate de presa in cea mai mare parte. La fel este si in cazul acesta. Este un comunicat din partea IPJ Cluj, toate ziarele au primit acelasi comunicat.

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj