Nepoți de Crăciun: START ediției cu numărul 10 a proiectului!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

nepoti de craciun 2În an aniversar pentru ”Nepoți de Crăciun”, proiect organizat de Asociația Magic People încă din 2010, vă invităm să ne fiți alături din nou, pe 15 decembrie, de la ora 11.00, la Platinia Shopping Center, să aducem bucurie în inima unor bunicuți.

Este vorba de vârstnicii din centrele de zi din Cluj-Napoca și de pe Valea Arieșului, care, din păcate, au o situație precară nu doar din punct de vedere financiar, ci și social.

Noi vă așteptăm, ca de obicei, cu spectacole de colinde și magie, cu povești și personaje de poveste, cu drag și dragoste și voie bună!

Cu ce puteți ajuta?
Veniți la Platinia în ziua stabilită și donați orice din lista:
– Ulei (sticlă de plastic la 1L)
– Zahăr (pungă de 1KG)
– Făină albă (pungă de 1KG)
– Paste
– Cozonac (ambalat)
– Alte produse neperisabile pe care noi, voluntarii Nepoți de Crăciun, vi le vom indica la fața locului

nepoti de craciun 1Dacă nu puteți ajunge la eveniment, dar doriți să ne ajutați, atât ca persoane fizice, cât și juridice, puteți dona direct accesând site-ul: http://nepotidecraciun.ro/doneaza/. Banii donați vor fi folosiți pentru a achiziționa produsele necesare.

FII ȘI TU NEPOT DE CRĂCIUN!
Nepoți de Crăciun – ediția 10 – powered by Mega Image

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj