”Nepoți de Crăciun” la cea de a 10-a ediție. Iată cum a fost.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

NdC- bunicutiiDuminică, 15 decembrie 2019, în Platinia Shopping Center, a avut loc acțiunea de strângere de alimente din cadrul proiectului caritabil ”Nepoți de Crăciun” al asociației Magic People, ajuns la ediția cu numărul 10.

Evenimentul a presupus, pe lângă această colectă, și o serie de spectacole pregătite special pentru acest moment: momente de magie cu îndrăgitul Cristian Gună de la Fantasmagia, dans alături de profesioniștii de la BailArte, un concert de colinde cu talentații copii de la Fundația Absolut, care au cântat live la instrumente reci.

”Surprizele zilei au fost cu siguranță bunicuții care ne-au colindat frumos și care au dansat sub îndrumarea unui instructor de la BAILArte Dance School, dovadă că niciodată nu este prea târziu să-ți descoperi și să-ți trăiești pasiunile. O altă surpriză pe scena evenimentului a fost Elias Gog, care, la cei 5 anișori ai săi, reproduce perfect mișcările renumitului artist Michael Jackson”, transmit organizatorii.

NdC- dansScopul evenimentului, respectiv al proiectului este de a aduce o bucurie în pragul sărbătorilor de iarnă vârstinicilor singuri sau cu o situație financiară precară. Astfel, de 10 ani încoace, nepoții adună și duc pungi cu alimente de bază (ulei, zahăr, făină, paste) și dulciuri pentru bunicuții de la centrele de vârstnici din Cluj – Napoca și de pe Valea Arieșului.

”Nicio ediție nu ar fi fost posibilă fără voluntari și sponsori, așa că da, vrem să le mulțumim cu nume…publicitar . Mulțumim: Mega Image, Daisler Print House, Class Fiscal Consulting, Ecosys, Fantasmagia și Healthylicious- ei chiar au avut grijă la propriu să avem energie să ducem la bun sfârșit acțiunea, ne-au preparat gustări sănătoase!”, mai spun organizatorii Nepoți de Crăciun.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj