Naţionala României ar putea juca meciul cu Danemarca pe Cluj Arena

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

cluj arena 1Cluj Arena a primit azi, 17.10.2014, vizita Secretarului General al Federaţiei Române de Fotbal,  Dl. Gheorghe Chivorchian pentru a discuta despre posibilitatea organizării unui meci amical între naţionala României şi naţionala Danemercei în data de 18 Noiembrie 2014.

Pe această cale dorim să adresăm sincere mulţumiri domnului Alin Cioban, membru în comitetul executiv al Federaţiei Române de Fotbal, care în ultimele luni a promovat intens acest stadion pentru a oferi ardelenilor bucuria de a vedea un meci al naţionalei pe Cluj Arena. În următoarea şedinţă a Comitetului Executiv al Federaţiei se va decide locaţia şi sperăm ca stadionul nostru să fie gazda acestei partide amicale, iar noul antrenor să susţină prezenţa naţionalei de fotbal a României şi în alte oraşe, au transmis reprezentanţii Cluj Arena.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj