luni, septembrie 25, 2023

„Movie Nights” se încheie cu proiecția filmului „Creed III”. Vino în Iulius Parc să „savurezi” o peliculă captivantă despre sport!

Criolipoliză

Din Septembrie te bucuri de servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute! În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință. Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri.

Movie Nights se încheie cu proiecția filmului „Creed III”. Vino în Iulius Parc să „savurezi” o peliculă captivantă despre sport!

Iubitorii de film au votat pentru încă o seară de „Movie Nights”. Astfel, vineri, 8 septembrie, pe ecranul din Iulius Parc va rula ultima peliculă din sezonul 2023 și anume „Creed III”.

Movie Nights se încheie cu proiecția filmului „Creed III”

Aflăm, de la ora 20:30, povestea captivantă a lui Adonis Creed și a prietenului lui Damian și să ne bucurăm de scene de box, care vor oferi o experiență autentică a luptei din ring.

Bonus: în film îl puteți vedea și pe actorul român Florian Munteanu, în rolul lui Viktor Drago.

„Movie Nights” a ajuns la ultima ediție din această vară și le propune cinefililor vineri, ora 20.30, filmul „Creed III”Povestea continuă seria evenimentelor din „Creed II”.

„Creed III” îl găsește pe Adonis (Michael B. Jordan) bucurându-se de un moment de liniște în viața sa.

Este mulțumit de succesul său și de familia pe care și-a construit-o alături de soția sa, Bianca Taylor (Tessa Thompson).

După ce se întâlnește cu prietenul său din copilărie, Damian (Jonathan Majors), care tocmai a fost eliberat din închisoare după 20 de ani, Adonis îl ajută.

Începe o carieră în box, doar că, în cele din urmă, cei doi devin dușmani.

Cum se desfășoară totul, dar și scene de box intense cu o coregrafie foarte bună, veți vedea în Iulius Parc.

Mai mult decât atât, să fiți cu ochii și pe Viktor Drago deoarece este interpretat de românul Florian Munteanu.

Intrarea este liberă, iar evenimentul este organizat de Iulius Mall Cluj împreună cu: 

ATP Motors,

Wonderland Cluj Resort și 

Radio Impuls. 

De asemenea, programul la film poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo. Actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj.

Citește mai multe din „Divertisment și timp liber”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Noi