„Movie Nights” din Iulius Parc devine o tradiție printre cinefili

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Iulius Parc se transformă și în această săptămână într-o „sală” de cinema outdoor și îi așteaptă pe toți cei care îndrăgesc filmul la „Movie Nights”.

Foșnetul frunzelor copacilor, cerul înserat și lumina difuză vor completa atmosfera enigmatică pe care filmul din această săptămână o va crea. Iar pentru că știm cât de mult îți plac filmele te vei bucura de ele timp de două zile, atât vineri, cât și
sâmbătă.

Seria „Movie Nights” din Iulius Parc continuă și în acest weekend cu un film neo-noir, ce are la bază un roman în care misterul predomină. „Motherless Brooklyn” va rula vineri, 17 iulie 2020, de la ora 21:30, în Iulius Parc, locul în care cinefilii își dau întâlnire, în fiecare sfârșit de săptămână.

Pentru a oferi prilejul unui număr mai mare de persoane să se bucure de magia filmelor, începând din această săptămână, peliculele se vor vedea atât vineri, cât și sâmbătă de la aceeași oră. Rezervările se pot face aici pentru ziua de vineri și aici pentru sâmbătă.

Apărut în anul 2019, în „Motherless Brooklyn” suspansul te â captează în totalitate. Orașul New York este de-a dreptul fermecător, însă devine și mai interesant când detectivul particular Lionel Essrog, afectat de sindromul Tourette, începe să facă pași mici spre deslușirea misterului asasinării celui care i-a fost mentor și, totodată și cel mai bun prieten.

„Movie Nights” este un proiect Iulius Mall Cluj și Raiffeisen Bank, ce are loc în Iulius Parc, oferind prilejul de a te bucura de filme în aer liber și în siguranță.

Accesul este gratuit, însă pentru a păstra distanțarea fizică, locurile sunt limitate. În plus, fluxul de intrare și ieșire în perimetrul evenimentului va fi diferențiat, la intrare va fi monitorizată temperatura și se va impune respectarea măsurilor de siguranță și distanțare fizică.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, filmul va fi reprogramat pentru o dată ulterioară, ce va fi anunțată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Experiența cinematografică se dublează în Iulius Parc, te așteptăm atât vineri, cât și sâmbătă la film!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj