MOL România lansează a șasea ediție a Programului MOL pentru Sănătatea Copiilor

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Sanatate_2014_ro MOL va acorda 300.000 lei pentru copiii sau tinerii care suferă de dizabilităţi, sunt afectaţide boli cronice sau se află în curs de recuperare după afecţiuni grave

 Premiul MOL pentru Sănătatea Copiilor este acordat Asociației Little People România

 Termenul final pentru depunerea candidaturilor este 20 decembrie 2014

 În cele cinci ediții ale programului, MOL România a susținut 90 de proiecte cu aproape 1,5milioane de lei, ajutând peste 7.350 de copii.

MOL România și Fundația pentru Comunitate au lansat cea de-a  șasea ediție  a  Programului  MOL  pentru  Sănătatea  Copiilor,  prin  care  vor  fi  acordate sponsorizări  în  valoare  totală  de  300.000  de  lei  organizațiilor  non-profit  care  derulează proiecte de terapie emoțională sau terapie prin artă pentru copiii sau tinerii care sunt afectați de boli cronice, suferă de dizabilități sau se află în curs de recuperare după afecțiuni grave. Programul este unic în România prin scop și continuitate.

Ceremonia de lansare a avut loc la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 1 Oradea, iar organizațiile nonprofit care au beneficiat de finanțare în ediția precedentă și-au prezentat proiectele realizate.

Totodată,  a  fost  decernat  anul  acesta  pentru  prima  dată  Premiul  MOL pentru  Sănătatea Copiilor. Distincția a fost acordată Asociației Little People România, pentru cel mai bun proiect prezentat în cadrul celei de-a cincea ediții, din 2013.

„În decursul celor cinci ani de derulare, Programul MOL pentru Sănătatea Copiilor a oferit sprijin pentru 7.350 de  copii,  iar  finanțările  acordate  de  MOL România  până în  prezent  se  ridică  la  aproape  1,5 milioane de lei. Prin acordarea Premiului MOL pentru Sănătatea Copiilor proiectului cu cel mai mare succes  în  implementare,  recunoaștem  profesionalismul  Asociației  Little  People  România,  ale  căreiproiecte  le-am  susținut  în  fiecare  an,  încă  de  la  prima  ediție  a  programului.  Îi  felicităm  pentru consecvență și suntem hotărâți să continuăm să susținem cauzele copiilor, alături de societatea civilă dinRomânia”, a declarat Kinga Daradics, CEO și Country Chairman al MOL România.

Ca laureată a Premiului MOL pentru Sănătatea Copiilor, Asociația Little People România va beneficia la ediția a șasea a programului de finanțarea maximă disponibilă pentru un proiect, de 20.000 de lei și va desemna un membru al juriului.

„Lansarea unei noi competiții pentru creșterea calității vieții copiilor cu boli cronice și dizabilități prin terapia emoțională și prin artă, constituie nu doar o șansă de creștere a calității vieții copiilor și familiilor lor ci și șansa de a evalua procesul declanșat în promovarea culturii voluntariatului, a eticii în intervențiile specializate, dedicate copilului, în comunitățile din România.”, a declarat Dr. Violeta Stan, președintele juriului.

În  decursul  anului  2014,  Programul  a  fost  prezentat  în  cadrul  celui  de-al  doilea  Congres  Mondial consacrat  Rezilienței,  la  a  treia  conferință  internațională  privind  rolul  terapiilor  complementare  îndezvoltarea psihomotrică a copiilor  cu dizabilități,  în  cadrul  conferinței  Child Care despre terapiile complementare și la seminarul de hipoterapie ANIRE „Il punto sulla ricerca scientifica” de la Verona.

 „Experții noștri au vizitat organizațiile participante și au ținut legătura cu specialiștii acestora pe toată perioada  implementării  proiectelor  finanțate  prin  Programul  MOL  pentru  Sănătatea  Copiilor. Profesionalismul cu care au fost  realizate proiectele  denotă o vastă  experiență  de specialitate,  care trebuie să fie împărtășită atât publicului  larg,  cât  și  celui  științific”,  a afirmat  András Imre,  DirectorExecutiv al Fundației pentru Comunitate.

Prin Programul MOL pentru Sănătatea Copiilor,  organizațiile  non-guvernamentale pot beneficia de osumă  de  maximum  20.000  lei  sub  formă  de  pre-finanțare,  pentru  un  proiect  ce  urmează  să  fie implementat în perioada ianuarie-august 2015. Termenul-limită de depunere a cererilor de finanțare este 20 decembrie 2014 iar fondul total al sponsorizărilor este de 300.000 lei.

Programul  MOL  –  Pentru  Sănătatea  Copiilor este  organizat  de  Fundația  pentru  Comunitate  din fondurile puse la dispoziție de MOL România. Anunțul programului precum și formularul de candidatură pot fi descărcate de pe site-urile www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj