Consiliul Județean a finalizat modernizarea drumului județean DJ 108C Mănăstireni – Călata – Mărgău

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Modernizarea drumului județean DJ 108C Mănăstireni – Călata – Mărgău a fost finalizată de Consiliul Județean Cluj.

Sectorul de drum în lungime de circa 23 de km a fost integral asfaltat

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de reabilitare și modernizare a drumului județean DJ 108C Mănăstireni – Călata – Mărgău.

Acestea au fost executate în cadrul proiectului având ca obiect:

”Servicii de actualizare expertiză tehnică, proiectare și execuție lucrări pentru modernizarea și reabilitarea drumului județean DJ 108C Mănăstireni – Călata – Mărgău, între km 36+050 și km 59+000, L=22,950 km”.

În urma finalizării lucrărilor, sectorul de drum în lungime de aproape 23 de kilometri a fost, inclusiv, asfaltat integral.

Modernizarea drumului județean DJ 108C

Alin Tișepreședintele Consiliului Județean Cluj: 

„Am finalizat cu mult înaintea termenului stabilit o investiție majoră, extrem de importantă pentru dezvoltarea acestei zone a județului.

Are efecte directe și imediate atât în ceea ce îi privește pe localnici, cât și pe turiștii care vizitează zona montană a Clujului. 

Prin modernizarea infrastructurii acestui drum am realizat o legătură utilă şi rapidă între drumurile naționale DN1 şi DN1R.

Și, de asemenea, am facilitat traficul rutier spre zonele turistice din Munţii Apuseni pe direcţiile Fântânele – Beliş şi Răchiţele – Doda Pilii – Ic Ponor.”

Finanțate atât din fonduri europene cât și din bugetul Consiliului Județean.

Operațiunile au constat în lucrări de modernizare a platformei drumului pe toată lungimea sectorului,

consolidarea a trei porțiuni instabile de drum, dar și lucrări de reabilitare a suprastructurii și infrastructurii a nu mai puțin de șapte poduri.

De asemenea, au fost executate lucrări de asigurare a scurgerii apelor și a esteticii rutiere, precum și de semnalizare și marcaje rutiere.

Citește mai multe știri din „Administrație”.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj