marți, decembrie 5, 2023

Consiliul Județean a finalizat modernizarea drumului județean DJ 108C Mănăstireni – Călata – Mărgău

Criolipoliză

Din Septembrie te bucuri de servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute! În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință. Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri.

Modernizarea drumului județean DJ 108C Mănăstireni – Călata – Mărgău a fost finalizată de Consiliul Județean Cluj.

Sectorul de drum în lungime de circa 23 de km a fost integral asfaltat

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de reabilitare și modernizare a drumului județean DJ 108C Mănăstireni – Călata – Mărgău.

Acestea au fost executate în cadrul proiectului având ca obiect:

”Servicii de actualizare expertiză tehnică, proiectare și execuție lucrări pentru modernizarea și reabilitarea drumului județean DJ 108C Mănăstireni – Călata – Mărgău, între km 36+050 și km 59+000, L=22,950 km”.

În urma finalizării lucrărilor, sectorul de drum în lungime de aproape 23 de kilometri a fost, inclusiv, asfaltat integral.

Modernizarea drumului județean DJ 108C

Alin Tișepreședintele Consiliului Județean Cluj: 

„Am finalizat cu mult înaintea termenului stabilit o investiție majoră, extrem de importantă pentru dezvoltarea acestei zone a județului.

Are efecte directe și imediate atât în ceea ce îi privește pe localnici, cât și pe turiștii care vizitează zona montană a Clujului. 

Prin modernizarea infrastructurii acestui drum am realizat o legătură utilă şi rapidă între drumurile naționale DN1 şi DN1R.

Și, de asemenea, am facilitat traficul rutier spre zonele turistice din Munţii Apuseni pe direcţiile Fântânele – Beliş şi Răchiţele – Doda Pilii – Ic Ponor.”

Finanțate atât din fonduri europene cât și din bugetul Consiliului Județean.

Operațiunile au constat în lucrări de modernizare a platformei drumului pe toată lungimea sectorului,

consolidarea a trei porțiuni instabile de drum, dar și lucrări de reabilitare a suprastructurii și infrastructurii a nu mai puțin de șapte poduri.

De asemenea, au fost executate lucrări de asigurare a scurgerii apelor și a esteticii rutiere, precum și de semnalizare și marcaje rutiere.

Citește mai multe știri din „Administrație”.

Articole Noi