Modelul „Iohannis” ajunge şi la Cluj? Cum ar fi un primar neamţ la Cluj-Napoca?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
maier si nicolau
Sursa foto: www.facebook.com

PRU a scos în faţă candidatul pentru Primăria Cluj-Napoca. Modelul „Iohannis” ar putea ajunge la Cluj dacă neamţul Ordwin Maier ar fi ales primar. 

Maier este invitat în această seară la emisiunea lui Bogdan Eduard de la Orizont TV şi vorbeşte despre el, despre viziunile sale.

Pe scurt, Ordwin Maier este născut la Sibiu, iar la 18 ani pleacă în Germania şi revine după 30 de ani şi construieşte renumita companie EBS.

Domnul Ordwin Maier va fi candidatul PRU la Primăria Cluj-Napoca fiindcă îndeplineşte criteriile morale, educaţionale şi manageriale necesare pentru primăria Clujului. Candidează ca şi cetăţean european, am ales performanţa managerială şi morală. Este persoana deasupra oricărei suspiciuni de comportament nepotrivit, foarte activ în viaţa socio-culturală prin sponsorizările făcute de compania pe care o conduce.

Am considerat că este timpul ca la Primăria Clujului să fie un profesionist cinstit, Ordwin Maier este profilul perfect de primar al unui oraş ca şi Clujul, a declarat pentru Cluj24h.ro, dr. Dan Mihail Nicolau, preşedintele PRU Cluj.
Ordwin Maier vine din lumea IT-ului şi a dus firma în primele din Europa şi a ales ca pentru copiii săi se implice în managmentul Clujului. 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj