Mircea Duşa a fost prezent astăzi la autoevaluarea Diviziei 4 Infanterie „Gemina”. Ce noutăţi a adus?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

mircea dusa 1Ministrul Apărării, Mircea Duşa a participat astăzi, la evenimentul de preyentare a autoevaluării Diviziei 4 Infanterie „Gemina”. În cadrul autoevaluarii, ministrul a ascultat dar a venit şi cu veşti bune, dar şi cu cerinţe suplimentare. 

„Am apreciat în mod deosebit felul în care v-ai încheiat misiunile, cele externe, fie că este vorba de Afganistan, fie că e vorba de Kosovo, şi mai ales am apreciat misiunea de anul trecut. Trebuie să măriţi numărul de exerciţii, numărul de obiective care privesc înstruirea şi pregătirea dar să şi operaţionalizaţi pe partea tehnică şi să şi achiziţionaţi materialele de care armata are nevoie pentru a asigura o desfăşurare bună a misiunilor. Nici în anul 2015. bugetarea nu este una de neglijat, nu este sub nivelul anului 2014, este puţin mai mare şi facem în continuare eforturi mari în contnuare”,a spus ministerul.

Totodată, ministrul Apărării, Mircea Duşa a mai vorbit despre aprobarea celor două comandamente solicitate. „Urmează ca din această săptămână să trecem serios la îndeplinirea acestor obiective şi la luarea măsurilor necesare. Sunt comandamente ce dorim să le finalizăm foarte repede, în 2-3 luni”, a mai spus mircea Duşa.

mircea dusa 2 militari

divizia 4 infanterie gemina mircea dusa

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj