Mihai Seplecan: „PSD se face că muncește la CJ Cluj”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

seplecanPreşedintele executiv al ACL Cluj, Mihai Seplecan a comentat situaţia Centrului de Management Integrat al Deșeurilor suţinând că reprezentanţii PSD din cadrul Consiliului Judeţean Cluj „se fac că muncesc” în timp ce clujenii sunt puţi în situaţia de a rămâne cu gunoiul la uşă.

Încă din anul 2000, de la celebra afacere Power Pack care a aruncat la gunoi 4,7 milioane de euro din banii publici, cei de la PSD Cluj par că au făcut tot posibilul să pună bețe în roate proiectelor privind depozitarea și valorizarea deșeurilor menajere. Suntem la mai bine de o lună de când a venit expertiza tehnică cerută pentru lucrările de la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor. Două săptămâni au stat și au coafat expertiza experții de la PSD Cluj. A trebuit  să  cer  public  desecretizarea  rezultatelor  acestei  expertize  și  numai  atunci  am putut  afla dimensiunea dezastrului privind calitatea lucrărilor executate acolo. Demersul meu a fost făcut pentru a se putea ajunge la o concluzie în ceea ce privește continuarea sau sistarea lucrărilor sub același contract, în așa fel încât acesta să nu fie pus în pericol și județul să nu piardă banii europeni de investiție sau, mai rău, să fim puși în situația de a returna și banii cheltuiți până acum.

Dar de atunci au mai trecut 20 de zile și nu s-a mai auzit nici măcar zgomotul unei hârtii mișcate înspre soluționarea problemelor semnalate acolo. Reamintesc faptul că experții nu s-au sfiit să declare drept “malefice” lucrările executate la CMID. Cum malefic am fost declarat și eu de către cei din PSD Cluj doar pentru că m-am apucat să le sap printre interese. Deci, îi  întreb pe ei responsabili:  ce se mai aude cu Centrul de Management Integrat al Deșeurilor, ce anume ați făcut concret pentru ca acesta să fie finalizat la timp, în așa fel încât să nu se piardă această investiție, pentru a nu ne trezi cu deșeurile menajere depozitate în fața caselor clujenilor?

Depozitarea  deșeurilor  menajere  în  județul  Cluj  este  în continuare într-o  stare precară.  Depozitul  din cadrul proiectului de Management Integrat al Deșeurilor nu este gata – mai mult, cei responsabili cu găsirea unor soluții  nu prea se înghesuie cu munca, iar vechea rampă de depozitare este închisă de către inspectorii  de la mediu. S-a deschis prin protocol semnat de CJ Cluj, Primăria Cluj-Napoca și societatea Salprest o nouă rampă de stocare temporară – o soluție pe termen scurt. Ceasul ticăie, dar nimeni nu pare să vrea să-l audă.Reamintesc că am cerut public inițierea procedurilor legale necesare ca cei care se fac vinovați de situația dezastruoasă a  lucrărilor  de la  CMID:  constructorii, responsabilii  cu  supervizarea,  să  fie identificați  și  puși  să returneze banii încasați nemeritat  pentru acest obiectiv. Nu mi se pare corect pentru cetățenii  contribuabili ai Clujului ca cei care au încasat bani pentru a superviza niște lucrări declarate malefice într-o expertiză publică să se bucure în continuare de beneficii nemeritate, a transmis printr-un comunicat de presă Mihai Seplecan, preşedinte executiv al ACL Cluj.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj