Micul Biciclist și siguranța lui revine la Polus Center

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

MiculBiciclist_arhiva_2014_2Clujenii pasionați de ciclism sunt așteptați weekendul acesta la o nouă ediție a concursului ”Micul biciclist și siguranța lui”. Atât cei mici cât și cei mari sunt așteptați să demonstreze abilitățile de îndemânare pe două roţi și pot câștiga numeroase premii.

Polus Center Cluj alături de Clubul Sportiv Clujul Pedalează și Inspectoratul Județean de Poliție Cluj îi invită pe pasionații de ciclism la o nouă ediție a evenimentului ”Micul biciclist și siguranța lui”.

Concursul de îndemânare pe două roţi ce va avea loc duminică, 23 august 2015, se va desfăşura pe următoarele categorii:

Categorii copii

Feminin/Masculin 6-8 ani

Feminin/Masculin 9-11 ani

Feminin/Masculin 12-14 ani

Feminin/Masculin 15-17 ani

Categorii speciale

Feminin/Masculin 

Categorie familie

Familie (poligon)

 MiculBiciclist_arhiva_2014_3 MiculBiciclist_arhiva_2014_1

Startul evenimentului va avea loc la ora 11.00, iar competiția se va desfășura în parcarea centrului comercial, în apropierea intrării 4.

Înscrierile se pot face online pe www.clujulpedaleaza.ro, sau în dimineaţa zilei de concurs, de la ora 09.00.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac  Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj