Microstagiunea estivală a Operei Naţionale clujene debutează Joi, 10 iulie

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Opera NationalaOpera Naţională Română din Cluj-Napoca are plăcerea să vă anunţe iniţierea unei Microstagiuni estivale de spectacole. Pentru prima oară la Cluj-Napoca melomanii vor avea ocazia să umărească o serie de concerte ce se vor desfăşura la somptuosul Palat Bánffy, a cărui curte interioară găzduieşte recent deschisa terasă-restaurant „La Palat”. 

 Debutul programului are loc joi, 10 iulie, de la ora 20.30, cu un recital de excepţie care beneficiază de prezenţa tenorului Marius Vlad Budoiu, unul dintre cei mai  importanţi artişti lirici ai momentului din România. Alături de acesta va fi un alt artist liric clujean extrem de iubit, basul Petre Burcă, pe care publicul clujean a avut ocazia să-l  urmărească de curând în grandiosul spectacol AIDA, de Giuseppe Verdi, susţinut în aer liber în faţa a mii de spectatori, pe data de 5 iulie, în Piaţa Unirii. Cei doi solişti vor fi acompaniaţi la pian de Horea Haplea.

AfisMicrostagiunea este rodul unui parteneriat încheiat între instituţia Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca şi unitatea economică deţinătoare a terasei din incinta Muzeului de Artă clujean şi care proiectează desfăşurarea a şase evenimente lirice, sub genericul „Serate lirice la Palat”, ce vor avea loc cu o frecvenţă din două în două săptămâni, în perioada iulie-septembrie 2014.

Pentru bilete şi rezervări, doritorii sunt rugaţi să acceseze www.lapalat.ro sau să telefoneze la 0733 336 555.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj